Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте !

След множество технически проблеми и перипетии , най-накрая , албумът „Сатанинска Литургия” е вече факт .

Благодаря за търпението и разбирането на тези , които го имаха . Надявам се да останете доволни и да ви хареса . Големи благодарности и на Костадин „ Quake “ Рошински , който преди 4-ри години с голяма готовност си предостави култовата машина „ Boss GT 6” , без която звукът нямаше да е това , което е .

Благодаря на всички , които са изказали мнение относно Кровуел и музиката му по една или друга причина .

Албумът съдържа 17 песни :

1. Интро – Живот

2. Мрак

3. Мамон – Алчност

4. Буря

5. Велзевул – Чревоугодничество

6. Кровуел

7. Белфегор – Леност

8. Траур

9. Сатана – Гняв

10. Сатанинска Литургия

11. Левиатан – Завист

12. Нощта На Разкаянието

13. Луцифер – Горделивост

14. Изгубена Душа

15. Асмодий – Похот

16. Поклонник На Сатаната

17. Аутро – Смърт

Стил - Sympho-Black Metal .

Повтарям това е Black Metal . Нека тези които се чувстват християни не го теглят и без това няма да го разберат (просто нямат нужното ухо за целта ) . Кровуел и в частност Black Metal музиката е за тесен кръг от хора , хора които я разбират .

В противен случаи се пускат мнения от типа : „олеееееееее това не е музика , оправи саунда на китарата , барабаните не се чуват , не се разбира какво се пее и т.н. „ . Не чувате , защото ухото не ви е достатъчно развито , за да може да възприеме този набор от звуци . Ориентирайте се към чалгата . Лесно смилаема и идеално би ви паснала на музикалният интелект . Мисля че съм повече от ясен . Благодаря . Айде да си ги спестим този път тези простотии . Продължавай те да си слушате шибаните бози и оставете Black Metal-a на хората , на които им е ясен .

Разберете това е начин на живот - или се раждаш такъв , или не . Не се насилвайте . Няма

смисъл . Още един пример , нещо като с чувството за ритъм - или го имаш , или го нямаш . Не се учи !!!!!!!!

Приятно слушане и нека Сатаната се смили над нещастните ви християнски души !!!!!

Кровуел (2009) - Сатанинска Литургия

http://www.esnips.com/doc/a043faca-e8fe-4f...Liturgiq-Part-1

http://www.esnips.com/doc/127e25e8-5cbc-42...Liturgiq-Part-2

http://www.esnips.com/doc/3ff06757-ac79-4a...Liturgiq-Part-3

--wallpaper-.jpg

Отговорено
Приятно слушане и нека Сатаната се смили над нещастните ви християнски души !!!!!
ти на психо преглед ходил ли си?
Отговорено

Като човек, който си е поиграл да послуша такава музика преди годинки ще кажа, че дори на милиметър от истината не сте минали в звученето си. Сатаната явно е бил доста далече от вас или ви е бил сърдит когато вие сте си мислели, че сте били инспирирани от него. Съжалявам, но смятам да се придържам към християнския грайнд :cheers2:

Отговорено

Нека тогава Господ се смили над твойта :girl_witch:

Леле, отдавна не ми беше ставало толкова смешно.

Преди лягане пак ще си го прочета ей това, цитираното по - горе. Тъкмо да си легна с усмивка.

пп Фанатизъм брате и туй то! Ако не е "блИек мИетъл" не става, всичко друго е "шибана боза" и "лесносмилаема чалга". УжасТ!

Отговорено

Що не видях никой (освен Виктор) да коментира качествата на музиката? К'во като е сатанист пича - всеки има право да се мисли за к'ъвто си иска. И на мен писаното от автора не ми опонира (щото съм християнин и богослов), но ако се абстрахираме от гадния звук в албума има идеи, които заслужават бял свят (всъщност черен).

Отговорено

Абе... и аз май нямам ухо за таз музика ама ти като имаш две да ги беше ползвал... Цял ден утре ще се разхождам с усмивка от постингата ти и верно докторите нищо, че са с бели престилки имат тъмни, черни души и могат да ти помогнат....

Отговорено

Не знаех, че на християните им е забранено да слушат блек метъл.

Ако си решил да подражаваш на норвежката блек сцена, да се беше запознал какъв точно им е проблема с християнството и тогава да му правиш аналог.Иначе боички и грим се продават и у нас...

Сигурно имаш талант, и по-добре го използвай да правиш музика, вместо такива налудничави проповеди.

Не мислиш ли, че е нереално твърдението ти, че хората които не слушат блек метъл, задължително са фенове на чалгата?

Отговорено

Krovuel,

абе в тубата има едно твое клипче-парче-песен "Денят на Страшния Съд", в което има едно-две сполучливи места, но всичко друго, включително албума ти е пълен с наивитет по детски. Пък и струва ми се си позакъснял с едно 15 и повече години. Не че нещо, но поне да беше вкарал някаква нова концепция. Такива изпълнения правихме в даскало, когато на мода бяха Samael, Dissection, Covenant.

Не знам чувал ли си Diabolical Masquerade. Е, нещо такова, ако беше направил, пак по-добре. Имаш още доста път да извървиш. Предполагам, ако си на не повече от 18 години, може. :thumbs_up:

П.П. Абе винаги ми е било чудно, що не се появиха анти-юдейски или анти-ислямски банди. Ами точно анти-християнски? Доста неща не знаеш, струва ми се. Иначе си музикален - спор няма. Може да направим малко дискусия, току-виж и на теб съм ти поотворил очите по темата.

С най-сърдечни... извинявай, коравосърдечни пожелания :D

Отговорено (Редактирано)

ей тва блЯковете големи музиканти били бе.... тц тц тц.... като оставим на страна театъра, където е мястото на този жанр, добре че си се постарал... евала, че си го пуснал на 13-ти, но можеше да почакаш и да е петък... тамън да поработиш още по тази уникална продукция... и дано да си максимум на 16 години. успех или пък де да ви знам може да си пожелавате и нещастие...

ПП все пак за жанра си е повече от ок

Редактирано от billymilano
Отговорено (Редактирано)
Не знам чувал ли си Diabolical Masquerade. Е, нещо такова, ако беше направил, пак по-добре. Имаш още доста път да извървиш. Предполагам, ако си на не повече от 18 години, може. :dance:

Всъщност Кровуел е 30+ години, така, че малко от малко човека заслужава респект (ако и поста му да е ... странен).

Не е моят тип музика (харесвам определи неща в блека), но пък ме радва факта, че все още има мерак и се занимава с това, което му дава удоволетворение.

Колкото и странен да ви изглежда този пост, ми вземете изгледайте някое ревю на 10-ина поузера от норвежката "тру"сцена... Същите приказки, същите сюжети. Просто нещата си вървят ръка за ръка с позата/стила...

@Kurt Uvash - не мисля, че музиката има давност. Manowar тъпчат на едно място от 27 години насам и си имат феновете , които ги слушат. Колкото до Диаболик или до историята около блек-а, не се хвщай да спориш с Кровуел, защото вярвам, че твоите познания са в пъти по-малки от неговите. Още повече не познавайки го(дори и като име), значи нямаш никакви наблюдения над БГ сцената, колкото и да я нямаше/имаше...

:hysterical:

Редактирано от TheNextDimension
Отговорено
Manowar тъпчат на едно място от 27 години насам и си имат феновете , които ги слушат.

:spam:

...ахаха пак Manowar погнахте - AC/DC да не са по-разнообразни :greenball:

...когато една банда си намери Стила и Феновете - няма нужда да се променя...

...някои банди не са като Metallica да забравят кои са - години наред...

...ама ай...

...а по темата - евала на пичовете - верват си в нещо и действат...за БГ Блек Метъл сцената - си е ОК творбата - супер е даже!

...на моменти ми напомня за King Diamond дори...

...този стил си звучи и се прави точно така из цяла Европа - така че Браво от мен ;)

...не споделям идеологията - но не я и отричам ...

...чисто музикално България има нужда от Различните Творци ...