Telerig Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 Страхотна визия в сравнение с преди, а уж беше на последно място Уж се прави от нищо представям си ако материалите бяха подбирани...страхотна работа и поздрави на майстора и инициатора - да му е честита! )) Цитирай
MiroLambov Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 Прекрасна е! Поздравления за всичката работа, определено си заслужава. Сега остава да я чуем в действие Цитирай
noflip Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 (Редактирано) чудесно! страхотна метла! определено искам да я чуя как мете поздравления и за двамата пряко замесени! на единия за майсторлъка а на другия за придобивката. надали сега е момента да спомена за моята идея за преобразуване на squier-a ми в prs-подобна китара че току-виж ме е ударило едно летящо длето по главата от др край на България Редактирано Юни 18, 2009 от noflip Цитирай
synchu Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 Великолепна работа, в сравнение с абсолютно всичко друго като китарна изработка пускано в раздела, а и в много други раздели на много други форуми Сега разбирам, защо китарите и басовете на сайта, изглеждат като 3-д модели, те просто така си изглеждат - перфектни. Поздравления Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 Коце, Краси(последно не знам кое име остана!), много харна бангия стана, бре Сакамо семпли, оти визиьота е мамата! Ех, как ви се радва на двамцата Брау, брааУУУ! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 18, 2009 Автор Отговорено Юни 18, 2009 (Редактирано) Сънчо, това което казваш е вярно, но има и нещо друго... Онова което се вижда в сайта, няма нищо общо с това, което се вижда на живо. Китарите и басовете изглеждат като бижу и няма как да се обясни това с няколко реда. Трябва да пипнеш, за да можеш да се докоснеш до съвършенството, наслаждавайки се и на най-малкия детайл. Тази китара (моята) няма място за сравнение със изработката на китарите и басовете на BassTraffic. Те са просто от друго измерение .Изработката и подбирането на материал, са просто безупречно перфектни и усещането те кара да достигнеш кулминационната точка на зрителен оргазъм.Може да звучи като суперлатив, но истината е такава. IgniteAll, мерси за хубавите думи! Двамата с Коцето искрено се радваме, че бяхме полезни с това, което направихме в тази тема, и най вече Костадин Димитров, който положи доста труд не само по китарата ми, но и по показване на снимковия материал, което си беше бая занимавка. Коце, благодаря ти! Редактирано Юни 18, 2009 от EAmechaniX Цитирай
synchu Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 ^T'ва некак подло ми звучи , защото, ше требва да се замъкна, Коце, там където си човек някой ден, ако имаш нещо наприготвено такованкана за пробЪ и да действаме по некои въпроси, макар че напоследък съм се запалил по акустични китарки, по разни причини - а ти не си ли се запалил случайно ? :-) http://www.olsonguitars.com/available3/119...0horizontal.JPG Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 18, 2009 Автор Отговорено Юни 18, 2009 От понеделник нататък, китарата ще е в сервиза ми и всеки (без изключение), който желае да пипне, погледне, пробва, посвири или вкуси сандвича е добре дошъл.Кафето е от мен. Целта на занятието беше да имам китара в сервиза, за запълване на свободното време. ...в тая криза човек, като няма работа, поне може да посвирва през това време. Благодаря на всички за интереса към темата и също така искам да благодаря на кръстника SviStyle, който ми даде страхотна идея за името на китарата, което пък предполага сегашният и цвят. Другата седмица ще се опитам да драсна нещо и да го пусна тук в темата, за да се чуе. Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 19, 2009 Отговорено Юни 19, 2009 Благодаря на всички, които ме/ни подкрепяха в това SandWitch начинание! Благодаря на поръчителя Трендафил (Краси), че му хрумват подобни идеи! Благодаря на тези, които участваха в темата, писаха и се изказаха ласкаво по отношение на крайният продукт, както и на процеса на изработка! Благодаря на тези, които изказаха критика и на тези, които я спестиха! Сънчо! Винаги можем да направим едно рандеву! Все ще извадя нещо от дулапа за проба и нещо от хладилника, че жега е все пак… Акустичните китари все още не са започнали да ме обладават, но цигулките…ммммм К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 19, 2009 Автор Отговорено Юни 19, 2009 (Редактирано) Лоша работа...днес си тряснах лявата ръка с индикатора, с дървената дръжка (чука) и семпъла май ще се отложи ако не се оправя тези дни...ама и аз не завърших оня кръжок '' Руками не до лактами ами до раменами в гъзами''...че и Васко го няма да посвири... ...не знам вий как сте, ама аз кът са ударя многу ма були. Редактирано Юни 19, 2009 от EAmechaniX Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 20, 2009 Отговорено Юни 20, 2009 ^ A, то като е на чужд пръст хич не е болезнено Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 Не съм съвсем сигурен дали Гърди (Краси) се е ударил точно в пръста! Май в главата се е ударил! По отношение тона на СандВич-а, Гърди вече може да споделя впечатления, но........има едно НО! Точно това НО вкара СандВич-а пак във бокса. Сега предстои рефрет. Защо и как се стигна до там...незнам. К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 22, 2009 Автор Отговорено Юни 22, 2009 (Редактирано) Слушай ве Кънчо, то ко ма разнасяш насам-натам?! Многу ясну,че ша сменя праговете, ся реших чи съ ми неудобни и ми запират пръстити фъф фингър борда...! Тва е проблем и то голям проблем за мен.Иначи шта викам ти да бендвъш и да са путиш дукът засукваш струнити. Някой ден кат просвиря джас, ше ги туриш обратно тия ниски прагове да си джаскам на воля. За сега ша са размер джамбуре. Иначе китарката е станала супер на външен вид а разликата в тона е значителна меко казано. Придоби по-плътен и концентриран звук , като в същото време запази горещината си. Тъй като махагона е твърде тънък, все още не мога да регистрирам добре присъствието му, но мисля, че се е получило добре.Инструмента звучи страхотно на чистия канал с много балансиран и стабилен тон, който в същото време е прибран, насочен, отчетлив , ярък и сочен, като при класическите китари.Според мен топеца си е свършил добре работата. Изобщо усещането ми като цяло се промени и мога спокойно да заявя, че цялата тази драма си заслужаваше всеки косъм от главата на Кънчо...колкото до праговете - аз си знам най - добре. Редактирано Юни 22, 2009 от EAmechaniX Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Лъчо! Това за джазчето много добра идея! Иначе за Махагона - присъствието му е значително, като се има предвид, че грифа ти с по-голямата си контактна площ е залепен за Махагона. Че е тънък е верно, но без него пък съвсем осезаемо щеше да регистрираш липсата му . К. Димитров Цитирай
Recommended Posts