Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

хаха деба то SGто си е направо евтино! жалко само че е толкова грозно.. иначе щях да си го взема :punk_guitar:

• Отговори 67
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

^ това е цена за спешъл модела, който е по-нисък клас от стAндарT модела.

И цената за него е по-висока.

Отделно има СГ модели, на които, като им чуеш цената, ще кажеш, пък че са много скъпи.

Както каза Сънчо, цените са такива, каквито са.

ето ти стАндарТ -

http://www.thomann.de/gb/gibson_sgstd.htm

ето всички СГ-та

http://www.thomann.de/gb/gibson_sg_models.html

MOD EDIT: Standard = стандарт

Отговорено

Абре,Кокала да не смени фирмата?

Разбойников ,я вкарай пояснения ..

Както и да е - това може само да ни радва -поне заприличваме на цивилизована страна.

Отговорено

^ не е за нищо,за нашите балкански нрави и чалгаризация си е геройство да внесеш световно водеща марка инструменти.

Отговорено (Редактирано)

^Хе-хе, коментарът на Stoyansky не се отнася за тебе...

Имаше между двата поста един такъв на Тони...от тълковния речник...вече го няма ;)

Поне аз така го разбрах :)

Редактирано от Orion
Отговорено (Редактирано)

дааам... ходих... разгледах... потекоха ми лигите... много скъпо обаче, много... но Гери Мур сигначър-а ще си го купя... може и нещо по-.... ще видим... има уникално СГ къстъм шоп... а аксутичните саааааа............................. няма такъв звук. Иначе има и епифони. един ЛП 1090 кинта и три експлоръра.... С Гибсъните обаче положението е много тежко. Не можеш да си избереш една. Искаш всичките.

Редактирано от billymilano
Отговорено (Редактирано)

само китари ли внасят?

@Orion - правилно си разбрал.. всъщност не беше само за Тони, беше и за този, който му е променял постинга. :)

Редактирано от Stoyansky
Отговорено

Чакайте бе ... какъв е тоя Аудиолукс ? Нали уж Фактор (JBL) са ги внесли ? Или е едно и също ? :offtopic-001:

• 3 weeks later...
Отговорено

Бе 1,600 лв. е евтино, гледах в сайта на Gibson, там беше 1,165$, което по мойте сметки е с около 40лв. по-малко :greenangel:, говоря за Special Faded версията.

Отговорено
Бе 1,600 лв. е евтино, гледах в сайта на Gibson, там беше 1,165$, което по мойте сметки е с около 40лв. по-малко :hysterical:, говоря за Special Faded версията.

всъщност това е препоръчаната от производителя цена на Gibson SG Special Faded за САЩ. А те нали са далече от България, пък има и ДДС и мита. които могат да се намалят, но може и да не се намалят ;-)

по-добро сравнение ми се струва това:

http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/Gibson-...-GIT0000767-007

доставката от musicstore e прибл. 20 евро до БГ, освен ако не прехвърлиш някаква стойност на покупката, та да мине безплатно. добавете и още 10-тина за банков превод (с кредитната карта ми се вижда малко опасно, понеже искат паспорт, да им пратиш номера на картата по пощата и такива работи).

като че ли няма да прехвърлим 700 евро, ако се поръча от Германия.

въпрос на избор: 100 евро или една-две седмици по-късно :-)

Отговорено
доставката от musicstore e прибл. 20 евро до БГ, освен ако не прехвърлиш някаква стойност на покупката, та да мине безплатно. добавете и още 10-тина за банков превод (с кредитната карта ми се вижда малко опасно, понеже искат паспорт, да им пратиш номера на картата по пощата и такива работи
30 евро е доставката с UPS за китара,няма никакъв проблем ,ако си с карта Виза електрон,и стига с тия глупости,че е опасно - германците не са цигани като нас и са изключително точни и коректни.

Като си поръчах Гибсъна от тях ми изпратиха СМС ,че е изпратен вече, китарата дойде много добре опакована и с каталог в пакета,отделно ми пратиха списание-каталог преди около 2 месеца по пощата - за Тяхна сметка..

Идва за 5 работни дни,като на сайта на куриерите виждаш къде е в момента пратката..

Те правят Бизнес,не "Далавера",каквито са нашите ориенталски разбирания за търговия..