Jump to content
Българският форум за музиканти

Проблем с ефекти


!@?~

Recommended Posts

Здравейте, днес си купих ел. китара, но имам проблем. Чел съм доста по въпроса, но така и не можах да пусна ефекти от Guitar Rig. Чува си се чистия звук, но не и ефектите. Настройвах асио4алл и самата програма, но пак няма ефекти. Моля помогнете на един новобранец в тези неща. :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Амии чел съм как се използва, човъркал съм я програмата още от преди да взема китарата. Предполагам, че като се показва индикацията за Input Output става нещо, но пак не чувам ефектите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, днес си купих ел. китара, но имам проблем. Чел съм доста по въпроса, но така и не можах да пусна ефекти от Guitar Rig. Чува си се чистия звук, но не и ефектите. Настройвах асио4алл и самата програма, но пак няма ефекти. Моля помогнете на един новобранец в тези неща. :D

 

здравей

 

пробвай ето това

 

MOD EDIT: Две седмици, за прочетем правилата, преди да пишем - линкове към пиратски софтуер са забранени.

 

май е по-лесно да се работи с него

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, че нещо, ама е забранено, да се дават линкове, към ПИРАТСКИ софтуер. Пише го в правилата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си първият, който има проблем с Виста + аудио софт. Този Уин е своего рода преход, както беше Милениум навремето преди ХР. Ето един линк, който се надявам да ти помогне с разрешаването на проблема ти:

 

ЦЪКНИ МЕ!

 

 

Ако проблемите продължават, моят най-искрен съвет към теб е да използваш ХР ако искаш всичко да ти е наред със свиренето през комп. Местя темата ти в правилния раздел - Софтуеър.

 

Като допълнение ако си с вградена звукова карта, вероятно ще имаш проблеми и занапред.

 

Поздрави,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.