carnalsoul Публикувано Май 13, 2009 Share Публикувано Май 13, 2009 Спешно се нуждая от помощ ... тъй като не можах да се справя с EzDrummer , не можах да си семплирам едни барабани .. трябват ми защото ще свирим .. а барабанист липсва та исках да си направя бекинг трак . Ако някой има свободно време , желание и умения да ми семплира барабаните на 3 парчета , ще съм адски благодарен . за да ви изпрая парчетата ме потърсете в Скайп : Carnalsoul Мерси предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drumvarna Отговорено Май 13, 2009 Share Отговорено Май 13, 2009 За кога ти трябват парчетата , кажи на кого са? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A-L-A-D-I-N Отговорено Май 13, 2009 Share Отговорено Май 13, 2009 А неможе ли вместо да заместваш с бекинг трак да си избереш някой барабанист в тоя форум има със тонове! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
carnalsoul Отговорено Май 14, 2009 Автор Share Отговорено Май 14, 2009 (Редактирано) Ами за другия петък ми трябват семплите А и второ не мисля , че за едно тъпо училищно тържество ще тръгна да ангажирам хора . Парчетата които ми трябват са : 1.Red Hot Chili Peppers - Californication 2.I love Rock n Roll - ще правим кавъра на Бритни (трю факин метал ;D) , но като прегледах и оригиналната песен на The Arrows е с абсолютно същите барабани . Аз съм ги направил на MIDI вече , но не можах да подкарам проклетата програма и само с MIDI-то си останах Редактирано Май 14, 2009 от carnalsoul Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trolla Отговорено Май 14, 2009 Share Отговорено Май 14, 2009 хаха знам ви вече песните Само 2 ли бе ? - то даже 1 а не 2 Втората - не е късно да я смените (или се налага под влиянието на даскалите) И само ти и Покука ли ще сте ? Аи успех Ванка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
carnalsoul Отговорено Май 14, 2009 Автор Share Отговорено Май 14, 2009 не бе , 3 са ама на едната няма да има барабани , а тая на Бритня ;D от простотия ще е изпеем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trolla Отговорено Май 14, 2009 Share Отговорено Май 14, 2009 ии ще пеете супер ще станане значи а за РХЧП бях вядил сайт с drum and bass ама ся нещо немога да го намера поразрови се и ти ако не те мързи Аи стига съм правил УСПЕХ !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MR_STENCH Отговорено Май 14, 2009 Share Отговорено Май 14, 2009 Нещо набързо... Red Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
carnalsoul Отговорено Май 14, 2009 Автор Share Отговорено Май 14, 2009 Мерси за Тракът , ако може сега и за I love rock n roll да намерита такъв трак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iffo1024 Отговорено Май 15, 2009 Share Отговорено Май 15, 2009 Смъкни си рипнатите тракове от Rock Band и Guitar Hero 4 - разделени са на китара, бас, барабани и вокал. Не знам дали има точно тези песни - мисля че видях оригнала на "I love..." и няколко неща на RHCP. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
carnalsoul Отговорено Май 15, 2009 Автор Share Отговорено Май 15, 2009 За съжаление това с игрите не стана ... има само китара и цялото парче , вече се моля някой да поеме инциативата да ги мине през програма аз , както казах имам MIDI файловете , само трябва да се семплира : / Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
carnalsoul Отговорено Май 19, 2009 Автор Share Отговорено Май 19, 2009 Има ли някой , който има вече инсталиран EZDrummer примерно или друга програма за семплиране , имам MIDI фаиловете , само трябва да се пуснат . Моля ви спасете положението , че ще се излагаме в петъка с MIDI бекинг трак ;D Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 19, 2009 Share Отговорено Май 19, 2009 На Калифорникейшън имам чуден бекинг, но има бас и дръмс... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
carnalsoul Отговорено Май 19, 2009 Автор Share Отговорено Май 19, 2009 Baby Thomas мерси , но вече имам на Californication , единствено на I love rock n roll ми трябва бекинк трак на барабаните . Аз от 2 дена се мъча с всевъзможни програми да семплирам и не знам защо (може би защото не мога да работя с тях ;D ) нищо не става Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts