immortal__ Публикувано Май 4, 2009 Share Публикувано Май 4, 2009 Здравейте, преди време се сдобих с един амп. Vermona regent 300 k, и както знаете - няма дисторшън.. Та въпроса ми е каква екстра ще ме посъветвате да си взема, за малко по-хард звучене, че ми писна да жуля само на клийн.. Естествено ако може да е по стара българска рецепта "хубаво и евтино" Благодаря... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slide Отговорено Май 4, 2009 Share Отговорено Май 4, 2009 Евтино и хубаво, това е оксиморон вече, но все пак - Берингер... Раздел купувам продавам - Налбантов продава Дод Малмстийн за 80кинта. Бих го отнесал като куцо пиле домат, ама тая криза... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hand_of_doom Отговорено Май 5, 2009 Share Отговорено Май 5, 2009 Пич, по принцип се занимавам с ръчна изработка на подобни джаджи и чат-пат си правя и по някой дист Определено ще ти излезе по-евтино от това да си земеш някой от магазина, а и качеството на евтините модели едва ли ще е кой знае колко по-добро от това дето мога да ти направя. Само нз доставката как ще оправим Иначе китаристката от моята група си взе един дисторшън на Boss (DS-100 ли да беше или нещо от сорта). Вади убийствено як саунд, ама е едно 150-200 кинта... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Май 5, 2009 Share Отговорено Май 5, 2009 Вади убийствено як саунд, ама е едно 150-200 кинта... 100 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hand_of_doom Отговорено Май 5, 2009 Share Отговорено Май 5, 2009 Не бях сигурен кой точно е моделът Останал съм с впечатление, че май беше нещо такова, но беше ми се струва доста над 100 кинта После като ми каза, добави, че е вървял горе-долу колкото процесор DigiTech RP-150 (който беше в този магазин с цена 200лв). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Май 5, 2009 Share Отговорено Май 5, 2009 (Редактирано) Защо не пробваш Firesound на NАudio? Пиши ЛС на Nikifena. Освен, ако не търсиш ултра-мега-тежък дисторшън, Firesound-a ще ти свърши добра работа. То се води драйв, а не дист. Имаше и S-amp GT 2 или нещо от сорта, което си е дисторшън вече. Пиши му и го питай за цени, има из форума качени семпли с него, можеш да го чуеш, ако ти е интересно. Редактирано Май 5, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Май 5, 2009 Share Отговорено Май 5, 2009 ^Притежавам въпросния Сансамп ГТ2 и с това нещо мога да жуля както блус, така и траш метъл. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Май 5, 2009 Share Отговорено Май 5, 2009 Аз пък Firesound-чето И двете джаджи откъм съотношение изработка/цена са много добри! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Май 6, 2009 Share Отговорено Май 6, 2009 Здравей, Веднага мога да ти предложа един BOSS DS1 за 80лв Ползван но си върши работата перфектно. Ако искаш на yanevd@gmail.com или skype Dimitar3247 там разбираелстжо за подробностите а ако се интересуваш имам и още нещо много добро на BOSS CS3 компресор сустейнер, който е чисто нов чао Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Май 6, 2009 Share Отговорено Май 6, 2009 Не бях сигурен кой точно е моделът Останал съм с впечатление, че май беше нещо такова, но беше ми се струва доста над 100 кинта После като ми каза, добави, че е вървял горе-долу колкото процесор DigiTech RP-150 (който беше в този магазин с цена 200лв). Дай снимки - отвъртре и отвън на ефектчетата, които правиш, както и запиши семпли, където може да се чуе убийственият им звук, за да прецени евентуалният клиент дали са конкурентноспособни както на останалите хора тук, така и на производители като босс, диджитек, та бори и беринджър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts