f1_sound Публикувано Октомври 19, 2005 Публикувано Октомври 19, 2005 Здравейте аз се казвам Васил /Васе/ на 27г. от Пловдив съвсем скоро научих за този форум и много се изкефих Мисля, че и аз мога да ви бъда полезен Завършил съм музикално училище, муз. Академия и съм специализирал тонрежисура и звукозаписна техника. В момента работя в две големи радио мидии като тонрежисьор и то по точно в продукционните им студиа /по циал ден записвам и смесвам/ Занимавам се със звукозапис от 1997год. В момента бавно но славно градя собствено студио Ако на някой може да бъде полезно аз разполагам с: 1. Студийни монитори Alesis MK2 studio monitor one 2. Tascam US-122 - audio/midi interface 24bit/48Kh 3. Пулт - Yamaha MG16-6FX 4. Alesis 3630 - dual chanel compresor limiter with gate 5. Tascam DA-30 - DAT 6. Tascam 103 - дек с dolby s-c nr nx pro 7. Слушалки - Fostex - T40 8. Technics CD - sl-pg470a 9. Китарно кубе - Larios 10. Vermona - delay, horus /не е много читав/ 11. Boss - Metal Zone /китарен ефект/ 12. IBANEZ - soundthank /китарен ефект/ 13. Микрофони: AKG - C1000S AKG - C3000B 2 бр. Stagg - насочени електретни микрофона Beyerdynamic - M201 Цитирай
Yiwigi Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Здрасти и от мен :hello: Пожелавам ти приятно изкарване наоколо Очевидно имаш сериозен опит и би било прекрасно ако не губиш търпението си да го споделяш с по-малко знаещите като нас Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Здраво! Що само си толкоз далече... Да живайш!!! Цитирай
fracture Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 (Редактирано) А, здрасти на още една майна , много хубава професия имаш, поздравления за мерака за студио, надявам се да не остане само "собствено", е, не и да се превръща в общособствено. Що не помислиш и за репетиционна - не е шега. Редактирано Октомври 19, 2005 от fracture Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Здрасти ! Хубаво е да има повече хора от Пд, че се броим на пръсти иначе. Успех в начинанието. Цитирай
Topsun Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 мараба васеае на кафе в на младенчо барчето Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 Добре дошъл! Цитирай
f1_sound Отговорено Октомври 20, 2005 Автор Отговорено Октомври 20, 2005 Благодаря на всички А Topsun навит съм за кафе при Младен щото и без това не съм го виждал цяла вечност Ама имам страшно много работа в радиото P. S. Фристайл няма ли да свирите някъде Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 Здравей, и добре до6ъл и от мен! 6том си от Пловдив - поздрави от мен То6ко 4орбов, ако се познавате Той е Пловдивска медийна и музикална звезда от недале4ното минало !! Пък и гледам, 4е като мен - работи6 с ТАСКАМ контрол-сърфейс - явно 6те имаме за какво да си говорим и обменим опит занапред! Приятно прекарване тук!! Цитирай
synchu Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 Велсоте и от мен @Вижъндан е УС-122 едва ли може да се нарече контрол сърфейс... То е само аудио интерфейс. Цитирай
Topsun Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 6том си от Пловдив - поздрави от мен То6ко 4орбов, ако се познавате Той е Пловдивска медийна и музикална звезда от недале4ното минало!!! скивай това това е студиото!това е човека.тодорака е много напред с материала.за свирене обаче няма да коментирам Цитирай
Recommended Posts