Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Ами, аз имам 1 кухарка Stagg за 100 и съм супер доволна

И аз съм така. Моята е класическа за 120 лева. Преди две години я взех от магазина до механото, който го няма вече. Нямам оплаквания, удобна е и има сравнително хубав тон. Stagg правят хубави акустични китари, познавам доста хора с такива и не съм чул оплаквания. Електрическите(повечето) са под всякаква критика. Имат тук-там някоя прилична китара. Моята електрическа за съжаление не е. Затова и изкарах с нея една година, един месец и един ден.

• Отговори 387
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

И аз съм с класически Stagg С542 за 90 лв. Много доволен съм, сравнително удобна е, сега превключвам на електрическа. Обаче чувството на класическата е незаменимо.

Отговорено (Редактирано)
Stagg правят хубави акустични китари, познавам доста хора с такива и не съм чул оплаквания. Електрическите(повечето) са под всякаква критика. Имат тук-там някоя прилична китара. Моята електрическа за съжаление не е. Затова и изкарах с нея една година, един месец и един ден.

Хаааааааахахахахах, и аз толкова, кажи речи, с моята :cheers2:

Прочее, ако някой е попадал на хубави модели електрически китари СТАГГ (но КОНКРЕТНИ модели), може да сподели с публиката. :huh:

Редактирано от Jorko_Beliata
Отговорено

Един приятел има едно ПРС копие, с което кара може би 4-5 години вече. Не съм го чул да се оплаква, но скоро ще взима Фендър Стратокастър.

Отговорено

Има едни Стаг копия на Гибсън ЛП които са по 550 лева, ако не се лъжа, сет нек са и лично на мен ми звучат приемливо, не по-зле от Винтидж или Ричууд и в пъти по-добре от ЕСП еклипс за 500 лв.

Отговорено

Между другото сега се сещам да ви питам нещо. Не намирам много информация в нета за тази китара: http://www.thomann.de/gb/washburn_si60_mw.htm Някой свирил ли е на такава и какво мисли? По-специално ме вълнуват адаптерите. Нямам намерение да я купувам, просто питам от любопитство - поне в близката една година няма да си купувам ел. китара.

• 2 months later...
Отговорено

Минавах през Кашъша вчера и видях, че е докарал пак от ония страт-подобните Richwood-и от масивно дърво.

Едната е натурален финиш, другата е бяла. Има и две Richwod LP-та. Можете да минете да ги пипнете и огледате.

Отговорено

Тоя Капъш съм го търсил 3 пъти и винаги е затворено (говоря в рамките на работното му време).

Много е несериозен, а и по телефона го раздава малко тежкар.

Ти явно често го засичаш, кога работи и що за човек е?

Отговорено
Stagg правят хубави акустични китари, познавам доста хора с такива и не съм чул оплаквания. Електрическите(повечето) са под всякаква критика. Имат тук-там някоя прилична китара. Моята електрическа за съжаление не е. Затова и изкарах с нея една година, един месец и един ден.

Хаааааааахахахахах, и аз толкова, кажи речи, с моята :)

Прочее, ако някой е попадал на хубави модели електрически китари СТАГГ (но КОНКРЕТНИ модели), може да сподели с публиката. ;)

Stagg S200 - китарата ми, страт - вързана за Alesis и Marshall MG10CD прави повече от прилични нещица - купих я само за 120 лв. и за толкова мисля да я и продам.

Отговорено
Ти явно често го засичаш, кога работи и що за човек е?

Ами.. не е лош човек, иначе наистина си има темперамент.

Той е известният от миналото барананист Антон Бубев, ако не се лъжа.

Работи до около 17:00 часа.

Аз обикновено минавам около 16 и почти винаги е там.

Понякога в магазина не е той, а жена му.

Отговорено

;)

Аз му се обаждам предварително по телефона,

питам го дали има това, което търся и ако го има му казвам

до колко време ще съм при него, той казва "ОК" и е там.

Отговорено
  :thumbs_up::nono:

Добри евтини китари = красиви евтни жени

:D:girl_witch:

Ако имаш какво да предложиш самият ти, в много случаи и двете могат да бъдат даже безплатни