kolio_k Публикувано Април 21, 2009 Публикувано Април 21, 2009 Днес сутринта се заиграх за малко с Кюбейса и набързо нахвърлях този бакнгтрак. В началото смятах да го правя на сериозно , но резултата не ми допадна особено ( записах някакви малоумни барабани), от друга страна наистина харесвам парчето и затова реших да го пусна за джем. Вариант с интро? Бас, барабани и орган? Надявам се да ви хареса и приятно джемене п.п. Има доста грешки тук таме, ама аз съм хем нетърпелив, хем нескопосен, когато опре до Кюбейс Цитирай
spongebob Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Яка идея за парче за джем,аз нещо се жегнах и ударих.Китарката е Страт плюс,кубето Хот Род делукс с vintage 30 говорител,мика см57 и реверба от малък миксер Алезис http://www.4shared.com/file/100615492/27bc...ittle_Wing.html Цитирай
ultramega Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 ^Еха , страшно е станало Имах мерак и аз аз,ама незнам дали ще превъзмогна комплекса си след теб Цитирай
kolio_k Отговорено Април 21, 2009 Автор Отговорено Април 21, 2009 @Spongebob Много яко е станало, мерси за участието @Ultramega Давай, включвай се, темата е благодатна за джемене Цитирай
Delyan Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Не се сдържах да не дрънна на таз КЛАСИКА, а бекинг трака отива в архива автоматично ... мерси Кольо! <<Цък>> Цитирай
ultramega Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Eто какво сглобих от 2-3 нескопосани импровизации -JIM_JAM Цитирай
Heartman Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Евала на всички преди мен и на Кольо специално за бекинга .Айде и от мен едно ,понеже много ме кефи парчето <HERE> <Втори опит> Цитирай
kolio_k Отговорено Април 23, 2009 Автор Отговорено Април 23, 2009 @Delyan Моля. и аз ти благодаря за свирнята, много е гот @Ultramega, Heartman Благодаря много и на вас за участието ви, радвам се, че трака ви е допаднал Цитирай
Telerig Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 (Редактирано) Разбихте ме колеги много ми хареса тона на ултрамега и хартман (на Кольо нямам думи представям си ако се включи със соло!) а и свирнята и импровизациите на всеки един са станали супер готино cheers! Редактирано Април 23, 2009 от Telerig Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 Според мен тази песенка е доста трудна за импровайзинг, но смятам уикенда да се пробвам аз, че само се каня и нищо не върша. Пък ми е ужасно любима и тоя път вече... Е ха дано! Цитирай
Бицев Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Страхотно се получава! Браво на всички и най-вече на Кольо - за идеята, за аранжиментчето и блестящия китарен акомпанимент (който слага летвата високо за всички, :hats off: ) Еталонните версии на парчето ( а и Коковите китари) са повели всички в една посока като звук и маниер (което е чудесно). Иска ми се, обаче, да чуя и нещо различно, други инструменти, а защо не и вокал. А ако ще е пак китара - защо не радикално различна? Акустична или пък тежковата и изкривена с цунами от звук, свирена (още по-) джазово или пък с етнически нюанси; без състейн или с безкраен, многопластово полфонична или семпла като в реге... Нещо интересно*, оригинално. (Имаше плахи отклонения в такива посоки, давайте по-смело!) А иначе, фендерския звук и съответните хватки на (мъртвите) великани от които знаем парчето са безсмъртни и страхотно кефят, не ме разбирайте погрешно. Но са може би за раздел 'кавъри' или раздел 'учебен' (което май беше Кольовата цел?). В. * Както казват,"думам ти куме, сещай се Коко..." Цитирай
zwero Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Готин джем и яко забиване на колегите... Ето една лека заигравка и от мен. http://www.esnips.com/doc/3373ff65-0a28-43...15/01-Kolio-jam Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Малко да ви поспамя темата и аз http://www.4shared.com/file/101449785/cb0c...ittle_wing.html Цитирай
Recommended Posts