Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Днес сутринта се заиграх за малко с Кюбейса и набързо нахвърлях този бакнгтрак. В началото смятах да го правя на сериозно , но резултата не ми допадна особено ( записах някакви малоумни барабани), от друга страна наистина харесвам парчето и затова реших да го пусна за джем.

Вариант с интро?

Бас, барабани и орган?

Надявам се да ви хареса и приятно джемене ;)

п.п. Има доста грешки тук таме, ама аз съм хем нетърпелив, хем нескопосен, когато опре до Кюбейс B)

• Отговори 51
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Яка идея за парче за джем,аз нещо се жегнах и ударих.Китарката е Страт плюс,кубето Хот Род делукс с vintage 30 говорител,мика см57 и реверба от малък миксер Алезис :rolleyes:

http://www.4shared.com/file/100615492/27bc...ittle_Wing.html

Отговорено

@Delyan

Моля. и аз ти благодаря за свирнята, много е гот :unsure:

@Ultramega, Heartman

Благодаря много и на вас за участието ви, радвам се, че трака ви е допаднал

:bravo::surprise::bravo:

Отговорено (Редактирано)

Разбихте ме колеги :) много ми хареса тона на ултрамега и хартман (на Кольо нямам думи представям си ако се включи със соло!) а и свирнята и импровизациите на всеки един са станали супер готино cheers! ;)

Редактирано от Telerig
Отговорено

Според мен тази песенка е доста трудна за импровайзинг, но смятам уикенда да се пробвам аз, че само се каня и нищо не върша. Пък ми е ужасно любима и тоя път вече... Е ха дано! :)

Отговорено

Страхотно се получава!

Браво на всички :thumbs_up: и най-вече на Кольо - за идеята, за аранжиментчето и блестящия китарен акомпанимент (който слага летвата високо за всички, :hats off: )

Еталонните версии на парчето ( а и Коковите китари) са повели всички в една посока като звук и маниер (което е чудесно). Иска ми се, обаче, да чуя и нещо различно, други инструменти, а защо не и вокал. А ако ще е пак китара - защо не радикално различна? Акустична или пък тежковата и изкривена с цунами от звук, свирена (още по-) джазово или пък с етнически нюанси; без състейн или с безкраен, многопластово полфонична или семпла като в реге... Нещо интересно*, оригинално. (Имаше плахи отклонения в такива посоки, давайте по-смело!)

А иначе, фендерския звук и съответните хватки на (мъртвите) великани от които знаем парчето са безсмъртни и страхотно кефят, не ме разбирайте погрешно. Но са може би за раздел 'кавъри' или раздел 'учебен' (което май беше Кольовата цел?).

В. :)

* Както казват,"думам ти куме, сещай се Коко..."