Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Абе,при мене не знам дали ще се получи така,защото аз имам мечта да се сдобия с Half Stack 100w.Разбирай,ако го внасям ще трябва да си продам бъбрека :hysterical:

Отговорено

в българия има и още има в dinakord аз съм от варна и точно неска минах през магазина и имаше едно две... peavey имат мн добри продукти ... мойта китара е peavey :godbless::godbless:

Отговорено (Редактирано)
мойта китара е peavey :godbless::godbless:

Ако говориш за евтина китарка, не знам как стигна до заключението, че е много добър продукт. В интерес на истината всички по-големи марки си имат евтино, средноскъпо и скъпо, което винаги върви ръка за ръка с качеството.

Иначе наистина Peavey са си марка, аз съм фен на амповете им.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

Пич, ако ти падне възможност пробвай някой и прецени дали звукът ти харесва. И после си намери такъв и готово.

Аз имам Пиви бандит и съм адски доволен от него. За метал се е утепал. И маршалската глава, която притежавам не може да му се качи на звука. А също съм пробвал и Рандал същата кубатура и отново не ми допадна.

Тия дето идват да свирят при мен също много му се кефят ама единият дето се запали и си купи такъв от по-новата серия каза, че не бил чак толкова добър.

Тъй че бих те посъветвал да чуеш и да си прецениш сам.

Отговорено
Преди се внасяха от Динакорд, сега няма кой.

:thumbs_up::)

Сигурен ли си ??

:girl_witch: :girl_witch:

Какво разбираш под Half Stack -

да не би да е Peavey 6505 Plus Half Stack?

:girl_witch: :girl_witch:

Отговорено

half stack -винаги е означавало само едно. Глава с колона 4х12.

Независимо от марка и модел.

Отговорено

аз имам peavey ultra 112 ! мн съм доволен!!! просто едно чудесно лампово комбо!!! купих го преди 2 год от магазина на ямаха във варна!!!