®KOS7Q® Публикувано Април 10, 2009 Публикувано Април 10, 2009 Абе,някой знае ли дали Peavey се внасят в BG ?И като цяло к'во ви е мнението за амп-овете им .... Цитирай
Valserp Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 1. Имаше слух, че Икономов щял да ги внася, но засега - не. 2. Върл фен съм. Цитирай
shaterhand Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Аз си го внесох сам......... :hysterical: Цитирай
®KOS7Q® Отговорено Април 10, 2009 Автор Отговорено Април 10, 2009 Абе,при мене не знам дали ще се получи така,защото аз имам мечта да се сдобия с Half Stack 100w.Разбирай,ако го внасям ще трябва да си продам бъбрека Цитирай
DILETANT Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Преди се внасяха от Динакорд, сега няма кой. Цитирай
slavito_ Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 в българия има и още има в dinakord аз съм от варна и точно неска минах през магазина и имаше едно две... peavey имат мн добри продукти ... мойта китара е peavey Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 (Редактирано) мойта китара е peavey Ако говориш за евтина китарка, не знам как стигна до заключението, че е много добър продукт. В интерес на истината всички по-големи марки си имат евтино, средноскъпо и скъпо, което винаги върви ръка за ръка с качеството. Иначе наистина Peavey са си марка, аз съм фен на амповете им. Редактирано Април 10, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
cecomeco Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Пич, ако ти падне възможност пробвай някой и прецени дали звукът ти харесва. И после си намери такъв и готово. Аз имам Пиви бандит и съм адски доволен от него. За метал се е утепал. И маршалската глава, която притежавам не може да му се качи на звука. А също съм пробвал и Рандал същата кубатура и отново не ми допадна. Тия дето идват да свирят при мен също много му се кефят ама единият дето се запали и си купи такъв от по-новата серия каза, че не бил чак толкова добър. Тъй че бих те посъветвал да чуеш и да си прецениш сам. Цитирай
джани Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Преди се внасяха от Динакорд, сега няма кой. Сигурен ли си ?? :girl_witch: Какво разбираш под Half Stack - да не би да е Peavey 6505 Plus Half Stack? :girl_witch: Цитирай
TONY Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 half stack -винаги е означавало само едно. Глава с колона 4х12. Независимо от марка и модел. Цитирай
джани Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 В комбинация с Peavey мисля, че означава това, което попитах.. Все пак балгодаря за обобщението Цитирай
DILETANT Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Сигурен ли си ?? Щом знаеш, отговори тогава на въпроса на автора на темата. Само да не се окаже, че си ти? Цитирай
блъфа Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 аз имам peavey ultra 112 ! мн съм доволен!!! просто едно чудесно лампово комбо!!! купих го преди 2 год от магазина на ямаха във варна!!! Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 Някои мяркал ли е модела на Peavey 5150 и ако да на каква цена го е срещал?! Цитирай
Recommended Posts