NashaRussia Публикувано Март 29, 2009 Публикувано Март 29, 2009 Здравейте ! Истеглих си 4 инструментала но на тях има синбек който е много различен от контекста на песента та се чудя защо немога да го испея така като е оригинала защото на синбека е много различно и Певците като са на участие и пеят на живо как се ориентират да го пеят правилно ! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!) Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 ма туй за 3 мерцедьеса да имам ли гувориш? Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 В смисъл,че не казваш песента и какво теглиш като сингбек,аз не съм Певец,но предполагам,че колегите занимаващи се с това, ще ти помогнат,ако дадеш по-точно инфо. Цитирай
NashaRussia Отговорено Март 29, 2009 Автор Отговорено Март 29, 2009 ^ами аз лично съм си истеглил русски поп песни от новото време разбира се но всеки синбек е с различен вокал от оригинала напиремер вземи Анелия - Единствен ти и чуй Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 Как може сингбек да е с различен вокал от оригинала, като идеята на сингбека е да няма вокал, за да пееш ти? И още едно недоумявам... Как можеш да иСтеглиш нещо, при положение че в България ние обикновено иЗтегляме... Толкова за правописа, но аз наистина се провалям в опита си да разбера какъв е точно проблема с тия ми ти сингбеци. Подробно и смислово стегнато изложение на проблема наистина може да помогне на някого от нас да ти отговори. Цитирай
vorfax Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 ^Не бъди толкова рязък! Замисли се кой пише с двойно "с" "русски". Нищо чудно насреща си да имаме човек за който българският не е майчин и въобще не става въпрос за неграмотност. Аз опитах да вникна в същината на проблема. Доколкото разбрах има помощни вокали които пригласят на основният вокал, но инструменталите на които си попаднал не са оригинални. По тази причина ти звучат различно и те объркват. Мога да ти помогна само с едно - безплатни руски инструментали. Над 60 000 са, но отдавна им изгубих бройката. Ще се наканя някой ден да добавя и новите които съм събрал... Между другото в блогът ми съм споменавал при тегленето си от руски сайтове потребителите да следват думичката "беСплатно", ако не възнамеряват да плащат. Цитирай
NashaRussia Отговорено Март 30, 2009 Автор Отговорено Март 30, 2009 Как може сингбек да е с различен вокал от оригинала, като идеята на сингбека е да няма вокал, за да пееш ти? И още едно недоумявам... Как можеш да иСтеглиш нещо, при положение че в България ние обикновено иЗтегляме... Толкова за правописа, но аз наистина се провалям в опита си да разбера какъв е точно проблема с тия ми ти сингбеци. Подробно и смислово стегнато изложение на проблема наистина може да помогне на някого от нас да ти отговори. В принципе смотри ! той е много по - розличен ! например истегли си Анелия - Единствен ти или Дима Билан - я тебя помню и ще видиш на припева как пият което е много по - различно! Цитирай
XeRo Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Немога да разбера защо спорите, просто е скапан аранжимента на инструментала, толкова... Цитирай
Даниел Миленов Николов Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Аз се занимавам с пеене и може ти, щом не се занимаваш, затова да не ги разбираш.Вокалите ПОМАГАТ за ориентиране.И когато имаш "голямо ухо" Ще се ориентираш лесно. Цитирай
XeRo Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 С това се занимавам и знам за какво говорите просто немога да зацепя, защо се драгнете толкова за някакви си вокали и прочие, това имах в предвид. Цитирай
spellsingero Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Ако говориш за беквокалите в инструментала, то просто ти си следвай твоята партия.. оттам нататък ако я пееш правилно би трябвало да си дойде всичко на мястото..не бива да оставяш да те бъркат... трябва да си запозната с партията си просто. Цитирай
Recommended Posts