Jump to content
Българският форум за музиканти

vorfax

новаци
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kaldata.com/forums/index.php?autocom=blog&blogid=770&showentry=4949

vorfax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Дал съм го във вторият архив от темата ми за детски и народни инструментали
  2. Чекни измежду 100000 инструментала - там ще откриеш второто и третото. Шансът ти е да откриеш първото измежду 40000 караокета (там не съм проверявал). Естествено, това е само улеснение, иначе търсенето започва след това, но аз вече се оттеглих в тая задача...
  3. Не те ли кефи идеята да имаш търсачка към Вярно, че обновленията ги бавя заради модератори, но пак можеш да намериш няколко инструментала и караоке на Whitesnake - Fool for your lovin' линк линк линк линк
  4. здравей, това е лесно за намиране, а съм затрупан с достатъчно неща... направо караоке ти пращам - MP3+CDG не виждам мотивация да оставам и в този форум...
  5. здравей изписва се On A Night Like This: линк линк линк линк ето и на АВВА: линк линк линк линк линк линк линк Имаше и още линкове, но не ми се занимава. Стигнал съм до 175 000 безплатни инструментали в темите ми тук и тук.
  6. глас, визия и сценично поведение
  7. ^Не бъди толкова рязък! Замисли се кой пише с двойно "с" "русски". Нищо чудно насреща си да имаме човек за който българският не е майчин и въобще не става въпрос за неграмотност. Аз опитах да вникна в същината на проблема. Доколкото разбрах има помощни вокали които пригласят на основният вокал, но инструменталите на които си попаднал не са оригинални. По тази причина ти звучат различно и те объркват. Мога да ти помогна само с едно - безплатни руски инструментали. Над 60 000 са, но отдавна им изгубих бройката. Ще се наканя някой ден да добавя и новите които съм събрал... Между другото в блогът ми съм споменавал при тегленето си от руски сайтове потребителите да следват думичката "беСплатно", ако не възнамеряват да плащат.
  8. Разбира се, че има. Гласните струни са мусколи и като такива са податливи на "обработка". По-същественото ще бъде в изграждането ти на техника и "култура" на пеене. В това да се възползваш от натрупаният опит в областта разчитайки на вокален педагог няма нищо по-логично. Ако желаеш да пееш по-добре (най-общо казано) ще трябва да се упражняваш редовно по програма която професионалист (като педагог) може да ти изгради и да се лишаваш от напитки, цигари и прочие които могат да ти навредят. Сънят примерно е също нещо което оказва пряко влияние върху способностите ти. Подготви се да спазваш режим и с времето ще имаш положителни резултати. Ще ти кажа как със сигурност няма да станеш по-добър певец. Без упражнения и знанието кое е редно в начинът ти на пеене. Никой не се е родил научен...
  9. Разбира се, че има. Но го правят за пари. Виждаш, че и 100 хил. линка към инструментали могат да получат за отговор това - Когато няма благодарност и елементарно уважение към нечий труд, отсреща ще спре и малкото правено безвъзмездно! Известен ми е само един човек който незнайно защо продължава да прави безплатно инструментали, но става въпрос само за поп-фолк. Казва се Банков. Успех в търсенията ти.
  10. Грешиш! vloader работи и за YouTube и за Vbox и за още много, да не изреждам флаш сайтове. Увери се, че не ползваш някоя антична версия. Евентуален проблем можеш да отстраниш с рефреш-ване на страницата. Ползвам го редовно с IE. Доколкото документа ми с инструментали... благодаря Ще споделя още една шашма. След пълното зареждане на видео от YouTube и Vbox вие вече сте го свалили в папката с временните файлове на интернет. Просто си го преименувайте и го преместете където ви скимне Повтарям, че ползвам IE.
  11. Първи вариант: Изтегли си vloader - малка и безплатна програмка с която ще можеш да теглиш не само флаша, но и само аудиото в МР3 формат. Втори вариант: Видеото което вече имаш качи на този сайт и му задай да извлече от него МР3. Като се зареди си сваляш МР3-та. ... и винаги можеш да чекнеш дали го няма сред 100000-те инструментала.
  12. Тая работа наскоро я направих лесна. Ще откриеш 3 инструментала тук и 1 караоке тук Търси по ключова дума Liza (останалото се изписва Minelli/Minnelli, cabaret)
  13. MP3+CDG Заб.: Мисля, че не е оригинален.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.