Jump to content
Българският форум за музиканти

NashaRussia

новаци
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от NashaRussia

  1. ОЙ ЗВЕЗДА В ШОК ! БРАВО АРАНЖИМЕНТА Е СУПЕР ТАКА ПОП - ФОЛКА СТАВА ЗА СЛУШАНЕ
  2. Привет! на всички написах първата си песен и съм радостен как се получи Надявам се , че вие ще ми кажете къде и в какво е пропуска ми това е демото http://dox.bg/files/dw?a=f07314126c
  3. Аз смятам . че дори и да не можеш да пееш добре една много добра хитова песен ще ти помогне ! и все пак нали има програмки за намистване на някой друга фалшива нота!
  4. То лошо станало като го спряли но в Москва винаги е така ! Слабо парно слаби нерви големи сгради ....... Доколкото до ника ой Нашараша ми харесва за сега имам го в превдидчик
  5. http://4storing.com/pk37wl/f4facd4c81992bb...a6b105f894.html тази песен е записвана в домашни условия това е една от най - добрите ми приятелки тя има и още песни музика текст за нейни надеюсь че харесвате ! Кстасти тя е най - известното момиче в интернет amatue е нейния псевдоним !
  6. Съжалявам ако не пиша правилно но това позволява моя българский. От скоро живея в Бг и немога да се справям добре с вашият език
  7. ДА НЕ аз мога да свиря на флейта но ми било очинь любопитно за то что явно има много люди който завали мой вапрос не е така ли?
  8. А ако не можешь да свириш на инструмент и всъщотото време имаш много идеи за инструментал? Аз сигурен в това че има много хора който искат да създават своя авторска музика и имат много идеи но в това време не свирят на никакв инструмент ? Как да създават инструментали ако е възможно?
  9. ДИМА БИЛАН СЕРГЕЙ ЛАЗАРЕВ МАКSИМ ТАТУ и най- сексапилната която не се налага да слушам а само да гледам АНДРЕА
  10. Записах с една проста программа n-Track Studio таканикъйки мелодията която ми се въртеше в главата след това запазил съм файла като wav след това сложих песента в программа Melodyne и там излязли нотите след това Sibelius 5 отварям нотен лист и гледам нотите от MELDYNE И СЛАГАХ НОТИТЕ В Sibelius 5 и така се получи
  11. аз направих друго записах се с на на на сканирах го да излязат нотите и после с програмата Sibelius 5 наместих нотите и то се получи вие правили ли сте този номер?
  12. ами аз я исвирих на флейта записах я ама от тук на къде? как да я обогатя
  13. Всем Привет! Имам един банален въпрос! В гравата ми се варти една мелодия тананикам я с на на на и от тук на къде?
  14. В принципе смотри ! той е много по - розличен ! например истегли си Анелия - Единствен ти или Дима Билан - я тебя помню и ще видиш на припева как пият което е много по - различно!
  15. ^ами аз лично съм си истеглил русски поп песни от новото време разбира се но всеки синбек е с различен вокал от оригинала напиремер вземи Анелия - Единствен ти и чуй
  16. Здравейте ! Истеглих си 4 инструментала но на тях има синбек който е много различен от контекста на песента та се чудя защо немога да го испея така като е оригинала защото на синбека е много различно и Певците като са на участие и пеят на живо как се ориентират да го пеят правилно ! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.