Ignos Публикувано Март 24, 2009 Публикувано Март 24, 2009 Може ли да ми препоръчате програма, с която може да се премахнат примерно вокалите и китарите от едно парче и така само си го пуска човек и си импровизира върху ритъма? Сигурен съм, че има такива програми, но ми е интерсно какво използвате вие, съфорумниците. Цитирай
soundcraft Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Няма такива програми,има които само се опитват да го направят,но не стигат до никъде. Цитирай
Valserp Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Да махнеш вокалите... може, ама не изчезват напълно, а качеството на звука отива в канала. Да махнеш китарите... да, бе, да! Цитирай
inqubus Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Има - http://www.guitarbackingtrack.com/ Цитирай
Ignos Отговорено Март 24, 2009 Автор Отговорено Март 24, 2009 Няма?! Стига бе. Явно само в професионални студиа ще може тогава. Иначе inqubus мерси за сайта, мисля, че ще ми е полезен! Цитирай
Fender_str Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 То и тема такава имаше преди много време даже не една... Цитирай
Get off Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 То е като да забъркаш кафе с мляко и после да се мъчиш да изкараш само млякото. Цитирай
fire_garden Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Няма?! Стига бе. Явно само в професионални студиа ще може тогава. Иначе inqubus мерси за сайта, мисля, че ще ми е полезен! Обади се в професионалните студиа и ги питай дали имат Цитирай
LucaTurilli Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 Колко му е по-децибели или честоти да се филтрира даден звук? Вокалите имат една честота а китарите съвсем друга . Винаги съм си мислил, че може! Цитирай
soundcraft Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 Колко му е по-децибели или честоти да се филтрира даден звук? Вокалите имат една честота а китарите съвсем друга . Винаги съм си мислил, че може! Опитай тогава,ако се получи задоволителен резултат лично ще ти помогна да патентоваш откритието и да станеш много богат...А що се отнася до честотните характеристики на вокали и китари-дълбоко грешиш. Цитирай
antonium Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 (Редактирано) ^ а ето ги и тях: Редактирано Март 25, 2009 от antonium Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 Новата версия на Melodyne 3.2.2 дали не може да бъде тествана за такива цели, макар че силата й е в редакция на отделни инструментални тракове? Цитирай
Fender_str Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 То е като да забъркаш кафе с мляко и после да се мъчиш да изкараш само млякото. По ясно от това няма... Цитирай
Recommended Posts