джани Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 защо четеш само каквото ти изнася ??? :girl_witch: Чета всичко, но отговарям на това, за което мога да го направя. :girl_witch: Цитирай
badValue Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 :girl_witch: Чета всичко, но отговарям на това, за което мога да го направя. :girl_witch: добре като подхождаш така ..... въпроса ми е ... конкурентна ли ти е цената в сравнение с ямаха/динакорт ..... за кх202 , 990лв , твоита е 1090 .. нещо повече ли може????? няма да коментираме, че може би само ти внасяш доста други марки ... което е ПОХВАЛНО, още веднъж казвам и не отричам ползата от теб !!!! П.П. достойно би било да признаеш,че някои неща се намират на по- добри цени, а за теб е голям ПЛЮС да поддържаш такъв асортимент ---- пак адмирации за ТЕБЕ Цитирай
prayer4eto Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 В България си имаме добрата стара поговорка - "Евтини на просото, скъпи на триците"... Цитирай
джани Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Много уважавам Динакорд – там работят чудесни специалисти, фирмата е достатъчно мощна, за да пазарува директно от производителите, да докара поръчката си с ТИР и да може да си позволи цени, които са по-ниски и от Thomann. Аналогично е с ESP. Все пак, в каталога на Динакорд има около 30 модела ESP китари, а толкова са само моделите от SIGNATURE SERIES на ESP за 2009. А не се знае и какъв момент ще улучиш – може в каталога да го има, но вече да е изчерпано. Опитът е - в такъв момент все пак да има алтернатива. Доставките не са с ТИР, а индивидуални, това обяснява и разликата в цената. Цитирай
badValue Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) Много уважавам Динакорд – там работят чудесни специалисти, фирмата е достатъчно мощна, за да пазарува директно от производителите, да докара поръчката си с ТИР и да може да си позволи цени, които са по-ниски и от Thomann. Аналогично е с ESP. Все пак, в каталога на Динакорд има около 30 модела ESP китари, а толкова са само моделите от SIGNATURE SERIES на ESP за 2009. А не се знае и какъв момент ще улучиш – може в каталога да го има, но вече да е изчерпано. Опитът е - в такъв момент все пак да има алтернатива. Доставките не са с ТИР, а индивидуални, това обяснява и разликата в цената. за да видиш че не говоря глупости и не искам просто да се заяждам с теб .... за ЕСП лтд макс 600 бял (това е сигничър модела на Макс Кавалера) .. ТИ ДАВАШ ПО-ДОБРА ЦЕНА ОТ НА ТОМАН !!!!! цитирам този модел, защото ме интересува и го проверих ФАКТ !!!!!!!! :recourse: :recourse: Редактирано Март 26, 2009 от badValue Цитирай
джани Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Благодаря. Кризата и Мюзик Айдъл изнервят ... Мир!! :thumbs_up: Цитирай
billymilano Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 4 страници се дърляте, но на практика не му помагате на човека.... Цитирай
ATOC Отговорено Март 26, 2009 Автор Отговорено Март 26, 2009 4 страници се дърляте, но на практика не му помагате на човека.... Напротив, и 2-те страни са с преимущества и недостатъци, които се видяха. Въпрос на лична преценка е от къде ще се пазарува. Мен лично Pay on delivery най ме устройва, а за кредитна карта трябва да си отварям нова банкова сметка, която ще ми е N-тата (макар че е крайно време да си направя). Но ще видия, сигурно ще е от томан. Цитирай
TONY Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Един практичен съвет. Ако си решил да е една от двете и се колебаеш коя - представи се мислено с едната и с друга. Тази с която мислиш, че ще изглеждаш по-яко - тази е. Имаше една песен - уан, ту ,три, дибидиби-ди, китарата колко добре ми стои. And nothin else mathers. Напълно сериозно. Цитирай
Kris_ESP_M2 Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 За това аз ще му помогна защото съм го изпитал Препоръчвам ти да вземеш KH 202ката. Тази другата един приятел я има. Мойта китара е Cort evl k4 и мога да ти кажа, че е 500 лева по ефтина ама звучи 500 пъти по-добре от тоя F-а! Ще се прецакаш, затова си земи 1вата. Освен, че ще е убиец (като звук) е много красива а и горе на главата имаш подписче от един от най-големите китаристи Гъзариика си е Айде късмет, която и да си вземеш, със здраве да си въртиш жици на нея Цитирай
Ignos Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Еее, то без да се пробва не се знае и KH- то как звучи. Ти пробвал ли си, за да можеш да сравниш? Цитирай
rockozaurus Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Сега, вече всичко ти е кристално ясно, не си убъркан и си готов с крайното решение... Цитирай
chris_barnes Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 @Hillbilly - извинявам се, разбрал съм погрешно Цитирай
Sandman Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 ...Освен, че ще е убиец (като звук) е много красива а и горе на главата имаш подписче от един от най-големите китаристи Гъзариика си е...Този модел няма подпис! По скъпият модел е с подпис. Не се заблуждавайте, че тази китара(КН202) ще вади звук като която и да е от китарите на Кърк! Ако беше така китари като тази, тази, тази и най-вече тази, нямаше да се продават! Не, че те са същите, каквито Металика ползват, но поне са Американски и са с качествени материяли. Аз също съм се спрял на КН202(ама понеже съм левичар - LH вариянта), но за съжаление нямам парите... Обещал съм си, обаче, рано или късно, живот и здраве да си я купя! Пък знае ли се? Може да забогадетя и да си поръчам в завода на ESP(понеже от този модел нямат Left Handed) някоя Ouija...eeeeх....мечтииии.... Цитирай
Recommended Posts