kolio_k Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Обикновенно не коментирам в подобни теми, особено на последък, но все пак.... Първо полжителното. Според мен ( аз не съм певец) и след придобиването на нужната вокална техника, можеш да постигнеш добри резултати. Помисли си дали наистина искаш да се занимаваш професионално с музика, доколкото чувам от записите ти, за сега си далеч е от тази работа. Какво не ми хареса. МYSPACEса ти е меко казано зле. Снимките са вулгарни и грозни. А за БИОто ти просто нямам думи. Познавам музиканти, десетки пъти по добри и по подготвени от теб, които никога не биха си позволили да напишат и 10% процента от хвалбите и простотиите, които ти си сложила. Ако целта ти е да дразниш посетителите на акаунта, се справяш много добре, в противен случай по добре е да промениш това, онова. Особено се издразних от изказването ти, че се занимаваш предимно с опера и джаз. От опера не разбирам, но като ти слушам пеенето съм абсолютно сигурен, че абсолютно нищо не разбираш от джаз. Надявам се ( заради теб), че това био е някаква шега, която не разбираме, ако не е така....тц, тц, тц Цитирай
Rock Forever Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 последната награда, която спечелих беше за 2ро място (от двама участници) Мечтая си аз за такъв престиж,някой ден ако е рекъл Господ... Цитирай
fusion Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 (Редактирано) Аз снимах клипчето! Такава чест е да я слуша човек на живо! Моля човекът, който трябва да качи и клипчето и на другата песен, то е черешката на тортата, точката на индийката, сламката в лайното... :) Редактирано Април 3, 2009 от fusion Цитирай
almost a singer Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Еееййй..."музикантите"!!!!!!Какво се хвърлихте върху бедната певица?Ми как няма да се скрие момичето?То и аз да съм...Всъщност ми се струва,че изобщо в тая тема трябва да не пишем,че мнението ни определено НЕ Е на нейното ниво и...да не я обиждаме поне!То много може да се каже,но не знам кое трябва да е първо...Дали,че има още глухи и хитри професори,които или много лъжат,или много бира им е дадена,за да го кажат това?Дали,че трябва да похвалим детските мечти?Дали,че самочувствието не е нужно да има основа да отчетем?Честно казано...на мен ми стана неудобно да гледам снимки,които не само че не са за показване,но и нямат абсолютно никаква връзка с пеенето.То визия си трябва...но честно казано за 11 години СЕРИОЗНО хорово пеене/което определено не чух тук,какво остава за джаз/дори веднъж нито диригентката, нито хорът ми е изглеждал разгонен!.Имаш глас!Едно ще ти кажа обаче-ако ти наистина си мнооооооого добра и наистина имаш нещо повече от всички останали/на които приятелите им казват,че пеят супер/ няма да е нужно да го казваш!Най-доброто,което можеш да направиш в момента е да си биеш 2 шамара,да свалиш снимките и коментарите за себе си,да си смениш професорите и всички,които мислят,че си невероятна и да тръгнеш на уроци по пеене!И дано си наясно,че тук са ти дали коментар хора,които наистина знаят какво правят/извинявам се на които за крайността си/!Дано го оценяш,че иначе...ще си останете само ти,наградката от училище и бирата! Цитирай
Amphibia Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 (Редактирано) ... даже ходих при професор ... Но винаги търся и нови мнения. включвам се с мое мнение и с няколко изречения: няма нужда от мнения на професори които само за едно мислят! всеки който го хванеш от улицата ще ти каже къде пееш долу горе и къде не пееш изобщо. едно е човек да мисли че пее, друго е да може да пее, но най лошото е да не разбира че не може да пее. мисля че тук може да се спаси положението само на принципа "пирони с главата забиваш" или " бира със зъби отваряш" ... ако съм на твое място, първо с това ще се захвана / изтривам този раздел от живота ми както се изтрива черната дъска и си променям навика "търси грешките в хората" / намирам си един диктафон и се записвам сам, слушам се сам, критикувам се сам итн. нямаш ли го чувството за самокритика, кога пееш фалшиво и кога не, колкото и да е трагично, музиката може да ти стане и враг в живота. Редактирано Април 3, 2009 от Amphibia Цитирай
Steppenwolf Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Здрасти, Вече са написани няколко ценни мнения в темата ти. Първо, аз не се занимавам с пеене и вокална техника, интересувам се предимно от инструментална, електронна музика и теория, но обърнах внимание на профила и изпълненията ти. От чисто музикална гледна точка, чуват ми се определено повече от две-три интонационни грешки, понижавания; липсва заряд там, където е най-необходим. Трудно ми е да си те представя да пееш опера и джаз на това ниво. Мисля, че има доста да се шлайфа - първо с груба, после с фина шкурка и накрая с паста. Това важи също и за призмата ти, дето те свързва със света. Ако стандартите ти са покрити и си постигнала завидните резултати, както пишеш, то си изпълнила мисията си и едва ли е нужно да продължаваш още нагоре, където въздухът почва да се разрежда, а след това следва и безтегловността. Ако ли пък не, то се тренирай за тези условия. Хората не се интересуват от това, да им разкриваш неоправдано голямо его, пълно с въздух под налягане - всеки си има свое. Гледай целта си, иначе ще се удряш и спъваш по пътя си, понякога тежко. Отдаване, обкетивност и искрено отношение, а за това трябва да си искрена и обективна преди всичко със себе си, без да се самозаблуждаваш. Вместо да си разказваш, че си постигнала страхотни резултати, огледай добре отстрани, питай се какво не си постигнала и какво имаш да коригираш. Като визия според мен си симпатична. Но мисля, че трябва да започнеш от себе си и да отразиш това в MySpace. Цитирай
fusion Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 (Редактирано) Няма смисъл, доколкото я познавам ще се врътне, ще се цупне и ще продължава "напред, напред и нагоре" (не знам накъде повече). Специално на мен ми е любопитно как хората стават такива? Преди три години беше толкова скромно девойче и откровено казано пееше готино. Дали самочувствието и възможностите са някакви обратно пропорционални величини? И дали за да придобиеш нос, сочещ към звездите трябва да си предразположен психически по някакъв начин, та нещо да го отключи или просто се случва с всички някога ако се поддадат? Може и да са някакви комплекси, знам ли, не съм психолог... Аз лично за толкова време не успях да я разбера. П.С. Редакцията беше заради печатни грешки Редактирано Април 4, 2009 от fusion Цитирай
JD Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 fusion, бате, ти си имал честта да я снимаш?!? Уау!!! Успя ли да я докоснеш поне? Ако ДА, не си мий ръката никога! Преценката ти за девойчето е доста обективна, имайки предвид, че я познаваш лично. Още по-ценно (от психологическа гледна точка) е споменаването на каква е била преди години... Хората се променят... Цитирай
fusion Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 Не успях да я докосна, хилядите фенове ми попречиха Всеки искаше да я докопа с лопатата си пръв Но преди я докоснах веднъж. Само дето беше по невнимание и направих обратното - скъсах си ръката от търкане с веро и телена четка. И още някак ми се струва нечиста (по някакъв нейн си божествен начин, все пак е все още моя ръка ). Сигурно затова и не ставам за нищо като седна да свиря Намерих причината! Само дето няма оправия... Цитирай
JD Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 ^Е, чак търсене на ръката с тел... Моята ирония е отправена към гласа в комбинация със самочувствието, не към визията Цитирай
Додо Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 ^Физическата красота е израз на душевната . Междудругото, на някой прави ли му впечатление, че тя не е влизала във форума от как' пусна "бомбата" . Пък ние си я нареждаме тука . Цитирай
fusion Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Само ако можеше и като влезе и прочете всичкото това нещо да се промени... бих написал още 1000 коментара. Само дето не вярвам. Цитирай
Via91 Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 Здравейте Не съм отговаряла в темата, защото много време нямах достъп до интернет, а сега си направих нов акаунт, тъй като не успях да вляза в стария. Искам да кажа, че винаги приемам градивни критики, но вашите определено не са такива. признавам, че не съм безгрешна, но в никакъв случай това не означава, че не трябва да се занимавам професионално с пеене, напротив, убедена съм, че трябва да развия таланта си, защото го имам. Все пак имам зад гърба си мнение на сериознен човек, който се занимава само и единствено с музика. Аз исках от вас да ми посочите къде не се получава, ако има такива места, а не да се заяждате с мен, защото съм свикнала да се заяждат с мен хора, които завиждат на това, което мога. П.С. Видях в мейла си, че имам ПМ, но не мога да го прочета. Ще помолш този, който ми го е пратил да го изпрати на този акаунт. До скоро Цитирай
spongebob Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 (Редактирано) Скъпо девойче,ти не си виновна,просто професорството се изроди някак напоследък...иначе ще успееш,вярвам,имаш склонност да показваш разголено тяло,просто остави професорите и се оглеждай за джипки с рег. номера от 4 еднакви цифри! Редактирано Април 15, 2009 от spongebob Цитирай
Recommended Posts