Baby Thomas Отговорено Март 7, 2018 Отговорено Март 7, 2018 Все валидни аргументи, трудно е да споря... Но на Петручката рендосаната талпа струва някакви диви хиляди милиони, така че според мен взема превес. 1 Цитирай
разбойник Отговорено Март 7, 2018 Отговорено Март 7, 2018 Gibson Dusk Tiger - най-нескопосаната вариация на тема Лес Пол. 3 Цитирай
Fashion Отговорено Септември 2, 2018 Отговорено Септември 2, 2018 Не знам, само грозна ли e?! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 2, 2018 Отговорено Септември 2, 2018 Поне да бяха сложили една бенка, като на Робърт Дениров в Shark Tale... Цитирай
TONY Отговорено Септември 2, 2018 Отговорено Септември 2, 2018 (Редактирано) Тази Акулка ми харесва. Идейна е. Грифа е крак на човек, предполага се че само той е останал за доизлапване. Кефи ме как е решена цветово, адаптерите - розов сингъл при устата, черен дабъл блейд за бридж. Ако окото на акулата е измислено с дабъл предназначение, и освен око, е и кил суич, ще е екстра. Според мен това е китара само за шоу и то да я изкараш, примерно за да извириш кавър на Shark Attack на Wehrmacht. Джей Търсър също предлага китара Акулка, Ама е доста по-смотана от тази на Фешън. Редактирано Септември 2, 2018 от TONY 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Септември 7, 2018 Отговорено Септември 7, 2018 Kill switch ROCKS! Инак долната акула си е направо стилна! Цитирай
TONY Отговорено Септември 8, 2018 Отговорено Септември 8, 2018 (Редактирано) Тази Голяма Бяла е Зла! Само бих и сложил един сет EMG - та! Трябва и истински шарк байт. Редактирано Септември 8, 2018 от TONY Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 11, 2019 Отговорено Април 11, 2019 Някаква японска сигначър грозотия... Цитирай
stonsa Отговорено Септември 24, 2019 Отговорено Септември 24, 2019 Да се чуди човек този страт за лява или дясна ръка е. 1 Цитирай
iliatilev Отговорено Септември 25, 2019 Отговорено Септември 25, 2019 (Редактирано) С десния крак става :D Редактирано Септември 26, 2019 от synchu Не цитирай предходното мнение! Цитирай
Recommended Posts