Vasil Pavlov Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 (Редактирано) ^И аз не ги харесвам, Telecaster-ите, освен това, бях в заблуда, че за рок не стават... Това беше до момента, в който дедо Гери Мур размаза Зала 1 на НДК... точно с Telecaster. Как успя, толкова плътен и тежък звук, да извади, и до момента, не ми е особено понятно, ама то... който си го може, си го може. Но, дори и сега, не ми харесват тия китари, като визия - ти си го казал, абсолютно същото, което ми се върти и на мен, из главата. Естествено, не казвам, че са лоши. Напротив - твърде много известни и добри китаристи ги ползват, явно не е случайно... Редактирано Май 19, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
billymilano Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 теле-то носи дух. цялото теле е рок н рол от всякъде, докато стратокастъра е толкова универсална, че направо ми се драйфа... няма индивидуалност.... дали ще е в ръцете на СРВ или във виртуоза на "Кристали" на някое сватбЕ все едно е... ПП Разбира се мнението си е мое и важи само за външният вид Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Мен освен Telecaster ме дразнят Firebird и PRS. Danelectro иначе са лидери тука в тая класация. Цитирай
RockoBG Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Дизайнер - 1. Съществително / мъжки род / одушевено звателна форма 2. Тъпак с претенции, че може да работи с "Фотошоп" *, чува, разбира и т.н. всичко останало извън модерните български думи - иноватизъм, фаша, креативност. Склонен да проявява изключително арогантно некомпетентното си мнение по възможност съвсем публично. Прочее в основната си работа по цял ден се чуди как да не му върнат боклуците от печат или изпраща CMYК файлове по филм и тв продукциите, където други негови колеги се чудят защо аджеба зеленото е виолетово. За добрия дизайнер е препоръчително също така да "шмърка бело" и по-възможност да не е чел нищо освен биографията на Пабло Ескобар или някой друг набеден световен културен феномен. Също така е характерно да замазва неграмотието си с десетки неправилно употребени думи, между които мисълта (която и без това се изплъзва) изчезва напълно. Характерният му изказ може да бъде определен с фолклорният термин "есе по литература, VI клас, голямото междучасие". 3. В областта на модата - неуспял карикатурист. Нова Българска Енциклопедия Том 1-ви, Издание предстоящо по темата * Програмен продукт за цифрова обработка на статични графични изображения - Adobe® Photoshop®. Цитирай
Пламен Миланов Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Hollow Bodies и други джазменски Цитирай
Slacoth Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Най-грозната китара е тази, която се фръцка на плейбек, без да и е бодната жицата в дупарата! Цитирай
kolio_k Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Абе майна, оставете поне адна китара неоплюта, вие ги подкарахте направо по типове- телекастери, стратове, джазови. Цитирай
docc Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Дизайнер - 1. Съществително / мъжки род / одушевено звателна форма 2. Тъпак с претенции, че може да работи с "Фотошоп" *, чува, разбира и т.н. всичко останало извън модерните български думи - иноватизъм, фаша, креативност. Склонен да проявява изключително арогантно некомпетентното си мнение по възможност съвсем публично. Прочее в основната си работа по цял ден се чуди как да не му върнат боклуците от печат или изпраща CMYК файлове по филм и тв продукциите, където други негови колеги се чудят защо аджеба зеленото е виолетово. За добрия дизайнер е препоръчително също така да "шмърка бело" и по-възможност да не е чел нищо освен биографията на Пабло Ескобар или някой друг набеден световен културен феномен. Също така е характерно да замазва неграмотието си с десетки неправилно употребени думи, между които мисълта (която и без това се изплъзва) изчезва напълно. Характерният му изказ може да бъде определен с фолклорният термин "есе по литература, VI клас, голямото междучасие". 3. В областта на модата - неуспял карикатурист. Нова Българска Енциклопедия Том 1-ви, Издание предстоящо Отмъщението на Телекастер-джията! П.с. И аз харесвам (и) Telecaster! Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Тия, които са от Пловдив сигурно знаят кво има закачено на стената в Happy. Последно като бях в Пловдив вечерях там и масата беше срещу заоблена Flying V - някакво соц брадве с два сингъл адаптера. Цитирай
astagator Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 А RockoBG бе запленен от една дума и от страсти разни не успя да вникне и в редче от написаното от мен. Но то така е по-лесно. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 ^ Да. Именно. А иначе и аз съм съгласен с думите ти. Цитирай
Amentis Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Телето-кастрат е класически дизайн а джаксън-съвършенство и красота. Най-грозната китара за мен лично не може да е друго освен родения без глава мутант Hohner G3T. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Пловдивчаните не могат ли да кажат нещо повече за китарата от кръчмата - ква марка е, нещо подобно. Цитирай
RockoBG Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 А RockoBG бе запленен от една дума и от страсти разни не успя да вникне и в редче от написаното от мен. Но то така е по-лесно. Всеки може да пише глупости, а ако излязат в Уикипедия има и кой да им вярва. Цитирай
Recommended Posts