AlexStar Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 ... Относно логото - определено е плагиатство: Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 Доколкото разбрах това е китара правена от Алекстар...а защо е такъв дизайна, може би е хубаво той да разкаже.. Цитирай
Jim-ph Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 Доколкото разбрах това е китара правена от Алекстар...а защо е такъв дизайна, може би е хубаво той да разкаже.. е, предполагам че всякакъв каприз за сметка на клиент. Обаче разстояние между бридж и стопбар - осъждам! Цитирай
AlexStar Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 ... Относно дизайна - имам Лесполско тяло (без или по-точно счупен гриф). Който е търсил гриф с тази мензура знае дали как се намира. От архивите вадя един позабравен БГ гриф, който пасва добре с тялото с изключение на мензурата. Желанието ми беше единствено тази компилация да засвири и то вярно, а крайният визуален ефект не беше търсен, а така се получи - уникален, независимо дали на някой се харесва или не. А за логото - имах различни идеи, дори и моето, но се спрях на този "дразнещ" вариант. Харесвам нестандартните неща ... конфекция - бол. Относно отстоянието между бриджа и стопбара - при така прокараните струни непрофесионалното ми ухо не долавя проблем. Такова изпълнение по същата причина съм направил и на други 2 мои китара - там също не съм забелязал проблем. П.П.: "Най-грозната китара" от има - няма час има нов собственик! Може би най-бързо продадената ми китара - момчетата можеха да свирят, но явно нямаха вкус ! Alex Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 Китарите с фактор "идиотщина" са на почит и забавляват на сцена :> 1 Цитирай
Ламби Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 Извинявай приятел,но човек дето е наясно кое какво е няма да ти даде пари за такова нещо.Щом казваш,че си и намерил собственик музикант,значи си я направил супер. Цитирай
AlexStar Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 Кое определя китарата като музикален инструмент - цвят, лого ... ? Ако излизането от шаблона е идиотщина ?! ... Цитирай
Ламби Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 От моя гледна точка един лес пол трябва да е от махагон,конструкцията му да не е болт он,фингърборда да е от абанос или палисандър,да има кленов топ,адаптри ЕМГ примерно,заключващи ключове,ако ги има тея прости работи може и да няма лого. Цитирай
AlexStar Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 http://www.musicgoroundtoledo.com/p/364105/used-aria-fairmont-lp-type-electric-guitar-cherry-sunburst Това е базата - нещо готово. Старо, Японско тяло и един Български гриф. Това няма амбициите да е Лес Пол ! А просто да една напълно функционираща, вярна, нестандартна (оказващо се доста дразнеща) китара. Ако надписът на главата беше друг - примерно "Jiromishy" щеше ли да предизвика същият "интерес" ? Цитирай
Ламби Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 Извинявай ама баш лес пол пише на сапа. Цитирай
AlexStar Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 (Редактирано) Да, знам - аз го слагах. Това променя ли звученето на китарата (сапа, тоягата ...)? или цената? Редактирано Октомври 19, 2016 от AlexStar Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 След като е пълно с лес пол копия за по 200-300лв кой ще даде толкова или повече за тоя сбирщайн?Ако някой е дал пари явно грам не разбира от китари. Не знам с какви струни е но определено има значение мензурата и стопбара и бриджа на какво разстояние са. Цитирай
Ламби Отговорено Октомври 20, 2016 Отговорено Октомври 20, 2016 Чудя се защо не си написал орфей или кремона на хедстока на сапа. Цитирай
Recommended Posts