horsefucker Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 (Редактирано) Тва е Spermocaster! Редактирано Юли 1, 2009 от horsefucker Цитирай
fluti Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 Китарата на която свири Funtwo в тоя клип е изключително грозна. Напомня ми на пирографираните салфетници, които правехме едно време в час по трудово. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 (Редактирано) А тази е пълна гавра с този инструмент!!! Тази "пълна гавра" е 42 струнната "Пикасо"на Pat Metheny, конструирана по негова идея от канадската лютиерка Linda (Jane) Manzer. И понеже Metheny за мен е един изключителен музикант, композитор и новатор, не бих нарекъл китарата гавра а по-скоро определил като странна. Ето и едно видео с И на края китарата е инструмент, поне би трябвало да се третира като такъв, а не като някакъв аксесоар към облеклото. Редактирано Юли 2, 2009 от ciriljhonson Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Китарата на която свири Funtwo в тоя клип е изключително грозна. Напомня ми на пирографираните салфетници, които правехме едно време в час по трудово. Ами то това е китара за играта Guitar Hero Цитирай
BWC Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 А тази е пълна гавра с този инструмент!!! Тази "пълна гавра" е 42 струнната "Пикасо"на Pat Metheny, конструирана по негова идея от канадската лютиерка Linda (Jane) Manzer. И понеже Metheny за мен е един изключителен музикант, композитор и новатор, не бих нарекъл китарата гавра а по-скоро определил като странна. Ето и едно видео с И на края китарата е инструмент, поне би трябвало да се третира като такъв, а не като някакъв аксесоар към облеклото. Ааааа.. представям си как се настройва тва чудо .... и че си е кофти визия ... кофти си е . Цитирай
spineless Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Това за мене е най-грозната китара. Може да е с добри адаптери, потенциометри и тремоло, но формата е ужасна, и главата на грифа е толкоз грозна че просто ня'м думи. Цитирай
Slav Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 (Редактирано) ^Ааа луд ли си човече, много ме дивей таз метла. Е всеки си има мнение де. Лично аз мисля, че е брутална. Редактирано Юли 13, 2009 от Slav Цитирай
krismana Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 ^ Как да не е яка, тва е китара по дизайн на Дарел. Въпреки че единствения човек на който би му отивала е самия той. RIP DIME Цитирай
_Max_ Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Видях го това днеска и не можах да се сдържа За заинтересованите: http://www.cheesyguitars.com/tonika_egs650.html Цитирай
carnalsoul Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Кремона Flying V Бейбе ! и като цяло повечето български китари от онова време са ужасно грозновати Цитирай
LOE Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 (Редактирано) А тази е пълна гавра с този инструмент!!! Тази "пълна гавра" е 42 струнната "Пикасо"на Pat Metheny, конструирана по негова идея от канадската лютиерка Linda (Jane) Manzer. И понеже Metheny за мен е един изключителен музикант, композитор и новатор, не бих нарекъл китарата гавра а по-скоро определил като странна. Ето и едно видео с И на края китарата е инструмент, поне би трябвало да се третира като такъв, а не като някакъв аксесоар към облеклото. Това е най-обикновена китара с няколко интегрирани мини арфи - предварително настроени, и в общи линии е простотия, защото тия предварително настроени неща спокойно може да си ги свири и на грифа, само че няма да е толкова ексцентрично, което явно е идеята на тази "китара" - нещо от типа на "вижте ме каква китара имам" и хората си казват УОУ без да им мине през главата, че става въпрос за нещо излишно, кичозно и с нулево практическо приложение. Със същия успех може да се ползва и директно една добра арфа... Редактирано Юли 15, 2009 от LOE Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 (Редактирано) И примерно няма нищо общо с това, че ако иска да свири едновременно 2 ритъм китари (със свободни акорди от другите грифове) и една мелодия на живо, просто няма как да се смести в един гриф. Редактирано Юли 15, 2009 от fLiSk Цитирай
LOE Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 То едно свирене... аз бих го определил като амбиентно подрънкване. Ако човека иска да прави такива неща, можеше да се ориентира към инструменти с повече полифония - арфи, клавири... тва си е чиста проба правене на интересен. Или накратко казано - престараване... Цитирай
Recommended Posts