yotzzo Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 На някои китари се смях с глас!Благодаря за забавлението,колеги! Цитирай
shadow Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 (Редактирано) Ето ви още няколко талпи на които да се посмеете: http://www.1800instruments.com/images/Jetstar.j http://www.musicgadgets.net/images/sf3_2D2.png http://www.xstrange.com/vintage4250.jpg Редактирано Септември 5, 2006 от shadow Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Вкус приятел нямя! - казало кучето и си близнало пишката. Цитирай
Rising_Force Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Темата е адски тъпа, още в заглавието го долувих! Всички китари, които сте постнали са уникални и страхотни! Просто са малко по-стойкаджийски и стават само за гледане! ЗА МЕН НЯМА ГРОЗНА КИТАРА, НЯМА И ДА ИМА! Важното е да има - :guitar: , , Вярно е, че всеки си има собствено мнение, но аз мисля, че китара с формата на сърчице например си е направо шега и подигравка с инструмента. От тази гледна точка съм на мнение, че посочените китари са просто невероятно смешни, глупави, нетрадиционни и пр. Както и да е - "грозни" звучи твърде фанатично и бих се съгласил, че грозни китари няма - има свирещи и НЕсвирещи инструменти. Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 (Редактирано) Адски ме кефи туй нещо! Евала!! Редактирано Септември 19, 2006 от visiondann Цитирай
npace Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 няма грозна китара, има трезвен лютиер! Цитирай
Sad But True Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Та като си говорим за грозни китари....... грозна работа Това видях на витрината на един музикален магазин ,когато бях в Берген. Цитирай
PRIMO Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Та като си говорим за грозни китари....... грозна работа Това видях на витрината на един музикален магазин ,когато бях в Берген. жълтото грозно пате Цитирай
chlen Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 За мен най-грозни са Parker, след това Telecaster Цитирай
metalmorphosis Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 ХАХАХххаах искам я тая китара!!! Много ще ми отива с някъв крив колан ако е. Иначе каквато и ел китара да ми дадат,ще свиря на нея.Поне да видя какво да търся като ше си купувам електрическа. Иначе аз от Джаксън не съм виждал китара която да не е хубава на външен вид. БС Рич имат няколко странни но имат и много хубави! Цитирай
PRIMO Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 (Редактирано) това е карикатура някаква --> ^ :wow: Редактирано Ноември 6, 2006 от PRIMO Цитирай
Bozzich Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 (Редактирано) Интересна тема... в началото има снимки на сериозни китари, после караници на сериозни форумисти, после няква дупка щото не ми се четяха още 16 страници коментари и тука виждам цитати със снимки на някакви абсолютни абсурди Аз такива не бях виждал... егати Но от ограничения ми опит... от познатите и известни китари, най-грозното за мен би било нещо с тяло на телекастър и глава на гибсън, от ония, дето мязат на чорап. Сещате ли се? Експлорърите май са с такива... Иначе и на прекалено острите джаксънски глави не се кефя, нито пък на кичозните B.C. Rich(освен в ръцете на Кери Кинг или Чък Шулдинър, мир на праха му). Най-хубавите китари, за мен де, са си стратокастърите и подобните на тях модели, както и Лес Пол на Гибсън. P.S. Пропуснах и Firebird на гибсън в класацията за грозотии. P.P.S. A, да, има една правоъгълна в задната стаичка на xxxx-а. И тя ми е страшно абсурдна. Редактирано Ноември 9, 2006 от Bozzich Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 аз пък намирам тази за бая грозна... Нямам некви сериозни естетически съображения, не мога да кажа що но.. ъгх интересно ми е други хора дразнят ли се на такива форми и някой ако е пробвал такава.. сериен модел Фендер е мисля Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Това е Fender Jaggstang. Моделът е измислен от кърт Кобейн и съчетава в себе си Jazzmaster и Jaguar, двете му любими китари. В интерес на истината е доста добра не само за гръндж и позволява много комбинации на адаптерите. А формата... ами такава е щото кобей взел една снимка на Jazzmaster и една на Jaguar, резнал ги по средата залепил по една половинка от всяка китара и казал - "Ей тва искам да ми направите" и те му го направили, дословно 1 Цитирай
Recommended Posts