KeRRANGKid Отговорено Август 16, 2006 Отговорено Август 16, 2006 Грозно ама пък функционално дее. Тая помийка, ако я занеса в час по биология и си разкажа урока по нея, шес за годината ше отразя Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 За тия чудеса съм малко раздвоен.. не са грозни, но нещо, навярно фена на Schecter в мен, просто ме спира да ги нарека "китари". Затова ги пускам в тази тема, а не в другата - за красивите. Въпрос на вкус, or lack thereof (: Цитирай
Jeff Beck Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 Това прилича на стратокастер от захар който е бил подложен на топлинна обработка Цитирай
badhabittt Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 (Редактирано) @Jeff Beck аз мисля че са отварачки за бира :think: Редактирано Август 28, 2006 от badhabittt Цитирай
bratmito Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 (Редактирано) ^И в тая цялата плетеница от струни аз виждам 1 функционална китара. Два достойно за игра "Колко киитари виждате на снимката". Редактирано Август 29, 2006 от MDFk Цитирай
Jeff Beck Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 @Jeff Beck аз мисля че са отварачки за бира :think: Да за това не се бях сетил. Цитирай
TONY Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 stratocaster -сигурно вече Стив Вай си е порьчал такава - той ще знае какво да направи с нея KeRRANGKid - De Lacugo Excelsior - е ЕДНА ОТ НАЙ ЯКИТЕ КИТАРИ В СВЕТА И МЯСТОТО И ВЬОБЩЕ НЕ Е ТУК а е за темата - най страхотна китара е сега си мисля че се отказвам от една нощ с Памела Андерсонова срещу такава китара а ярко черваната ЕСП - китара е the devil girl сьщо не е лошо да я имаш в колекцията си Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 Вероятно и Pat Metheny знае как да работи с това чудо. Китарата е произведена от http://www.manzer.com/ през 1984. Ето и повече информация за инструмента. Цитирай
BlueZone Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 (Редактирано) TerminalFrost - изпревари ме. Тъкмо това щях да напиша, ама пустий бавен нет... Редактирано Август 30, 2006 от iBobz Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 Това прилича на стратокастер от захар който е бил подложен на топлинна обработка <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_wink.png" alt=";)"> На мен пък ми прилича на страт разцъкан на Фотошоп с ликуид филтъра... :green: Цитирай
thesameidiot Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Бахти .. хората се чудят какво да измислят .. Цитирай
TheNightRider Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 (Редактирано) ^Искам го тфа. А аз искам да спазвате правилото за нецитиране на предното мнение. Редактирано Септември 2, 2006 от MDFk Цитирай
levaka Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 За тия чудеса съм малко раздвоен.. не са грозни, но нещо, навярно фена на Schecter в мен, просто ме спира да ги нарека "китари". Затова ги пускам в тази тема, а не в другата - за красивите. Въпрос на вкус, or lack thereof (:.... снимки ..... снимки ..... снимки .... Аз в тоя пост виждам поне две китари, по-красиви (за мен) от Gibson Les Paul. Редактирано поради многото снимки. И да, четете правилата. Цитирай
Manolev Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Противоречащо на законите на физиката! Темата е адски тъпа, още в заглавието го долувих! Всички китари, които сте постнали са уникални и страхотни! Просто са малко по-стойкаджийски и стават само за гледане! ЗА МЕН НЯМА ГРОЗНА КИТАРА, НЯМА И ДА ИМА! Важното е да има - :guitar: , , Цитирай
Recommended Posts