Slide Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 (Редактирано) Истина е, че Стиви е ползвал VOX-a на Хендрикс и да, май го губи или го открадват. SRV казва това по темата: "You actually own Hendrix’s original wah-wah? Is that it on "Voodoo Chile"?’ SRV: "Mmm hmm. It’s a great wah-wah. It’s that one and sometimes I use two." Редактирано Март 10, 2009 от Slide Цитирай
billymilano Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Хора не превръщайте дърво и жици в култ. Човекът е ключа. Ако имам цялото оборудване на Стиви, пак ще си остана един некадърен нещастник, а ако той получи моя "гиър" пак ще ни качи на небето. Цитирай
Slide Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 (Редактирано) Хора не превръщайте дърво и жици в култ. Човекът е ключа. Ако имам цялото оборудване на Стиви, пак ще си остана един некадърен нещастник, а ако той получи моя "гиър" пак ще ни качи на небето. Естествено, тва съм го казвал много пъти. Той и Налбантов реже глави със Squier и Digitech RP1... Все пак, не пречи, да се радваме на инструмента, които така или иначе няма да имаме, даже и репликата му. (поне аз де). ПП: Само да вметна, че ако дърветата и жиците не бяха култ, то нямаше Фендъри и Гибсъни от началото на 50-те да сруват колкото гарсониера. Редактирано Март 10, 2009 от Slide Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Е, със сигурност и там има някаква доза прехласване.... Цитирай
Yves Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Май никой не е чувал приказката "с трици маймуни не се ловят" Цитирай
RNR Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 (Редактирано) Поздравление и от мен, много хубава тема!!! Моето мнение е че ДА наистина Fender си правят реклама на продуктите които продават НО пък няма нищо лошо в крайна сметка не може да се успори че Fender е като Mercedes при колите (тоест ниво) За себе си мога да кажа че не съм добър китарист колкото някои хора тук от форума или камо ли като самия Stevie))) Но го обожавам и той е един от любимите ми изпълнители!!! Подкрепям мнението че човека е най важен, и инструмента има значение разбира се. Относно самата китара харесва ми, но не съм сигурен че още в началото е била избранницата на Стиви, казавам го защото се ровя в нета и много се забавлявам когато видя някой полулярен с китара в ръце която изобщо не съм очаквал. Така стана с един друг от китаристите които обичам - Slash става въпрос за това))) И така според мен добрия музикант е сменил не по малко китари от колкото жени докато открие коя е точната за него(Любовта без която не можем...) За финал искам да ви питам нещо, днес по радиото чух Satisfaction и въпреки че съм я слушал 546546342 пъти чак сега се замислих... Абе с каква китара е изсвирено интрото? Успех на всички и Rock N Roooooolllllll Редактирано Март 10, 2009 от RNR Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Бтв, като рече някой Телекастър, да позяпате как се правят да изглеждат очукани... Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Март 10, 2009 Автор Отговорено Март 10, 2009 ^ Е, това за мен вече си е голяма позьорщина. На Стиви му е очукана, защото много е свирил с нея и се е раздавал като за последно. Ако не става така от само себе си, каква е ползата изкуствено да се пресъздава. Най - готино си е, като стане сама такава китарата, иначе е пълна глупост. Но все пак си личеше, че човека НАИСТИНА се е постарал, да я направи да изглежда стара и износена, много е пипал по нея, признавам му го. Цитирай
B.B.King Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Е тука не мога да не се сдържа да отбележа че българската група Блустрафик разполага със Страт сигничър Стиви Рей Вон *Краси Табаков* и релик винтидж Уошбърн *Порто* а и добре си свирят на тях Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Да , Краси съм го слушал...Много добре звучи... Цитирай
Heartman Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Бтв, като рече някой Телекастър, да позяпате как се правят да изглеждат очукани... http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=44507&hl= Ето в тая тема има доста за състаряването.особено много ме изкефиха руснаиците.Няма такъв къстам шоп Цитирай
Recommended Posts