Viper-X Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 И аз искам да честитя, според мен я заслужава
BassTraffic Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 Адмирации на инициаторите! Искрено се радвам, че все още има такива хора, които по всякакъв, но най-вече безусловен начин, помагат за развитието на младите музикални таланти и ентусиасти. Преди повече от половин година имаше подобна инициатива, която частично беше кроворазбрана, но сега виждам че нещата са си дошли на мястото. Само да припомня темата на тези, които не я знаят: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=42300&hl= Нека все по-често се случват такива неща, които да ни радват, че музиката е свързана и със друго, нещо по-благородно. К. Димитров
Monny Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 много благодаря на всички, които ми помогнаха да си осъществя мечтата!!!! благодаря!!!!
FMONTY Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 (Редактирано) Евала за инициативата. Трябва да има повече хора теб. Редактирано Февруари 27, 2009 от FMONTY
hypnocil Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 Поздравления за автора на темата и всички добавили по нещо към китара, както и на всички подкрепящи темата - радвам се, че все още има такива хора, за което макар и да нямам никаква връзка с форума, освен четенето... Ви благодаря - породихте искренна усмивка и надежда в мен. Честито и на 'печелившата', Моника. Дано продължава да ти върви все така и тази китара да се ползва по начинът за който е предназначена. Успех !
MadCow Отговорено Февруари 27, 2009 Автор Отговорено Февруари 27, 2009 То малко взе да става като реалити шоу , но се чух преди малко с майката на девойката и по нейни думи момичето се занимава сериозно от 2 години даже има някакви изяви. Казвам го в за да изгладя дори и най-малките съмнения, че китарата може би не е отишла в най-подходящия човек.
chlen Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 Честито ма мадамата! За тоя куфар направо и завиждам Пък кой знае, може това да е бъдещата Рок Дама на България! Да пием за това
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 много благодаря на всички, които ми помогнаха да си осъществя мечтата!!!! благодаря!!!! Благодари много и на PHP скрипта, който те избра .
Monny Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 За да не се съмнявате, че свиря на китара, ето ви линк към един мой видеоклип http://vbox7.com/play:42d19960 Щастлива съм ,че ще имам собствена китара!!!! Моника
Icarus Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 ^^Сладур Радвам се, че се падна на момиче - трябва да има повече жени китаристки
abn0rmal_J Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 красиво и талантливо момиче! съдбата определено си знае работата..
Recommended Posts