Valserp Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Всички Vypyr си имат Line in. MIDI конекторът позволява да контролираш ампа с MIDI педалерия(напр. Sanpera)... Или поне аз винаги така съм мислил. В БГ ги няма. Ако искаш да се закачиш за някоя от поръчките ми - ЛС. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 мерси за помощта на всичкиизборът беше категоричен... H&K attax 40, дори критика за който обяснявах каза... "ако трябва си продай душата на дявола, ама купи тоя усилвател" Е,честито,но лампата си е лампа.. Цитирай
джани Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Визиартс пак са се осрали и тук - двете в комплект са на цена 840 лева, :) Е, айде сега, къде пък видя такова нещо! Peavey Vypyr 30 Modeling Amp 520.00лв. - това пише. Или по навик си го добавяш... :girl_witch: Цитирай
bmo Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Визиартс пак са се осрали и тук - двете в комплект са на цена 840 лева, :) Е, айде сега, къде пък видя такова нещо! Peavey Vypyr 30 Modeling Amp 520.00лв. - това пише. Или по навик си го добавяш... :girl_witch: Санпера педалиерата е още 320 лева = 840 докато двете в Томан общо + доставка са 310 евро. Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 (Редактирано) Интересно, че където и да го потърся в нет-а, Vypyr-a го предлагат за 199$, което по курса на БНБ за вчера е 308 лева. Колко и да струва превозът, надценката при цена от 520 лева, поправете ме ако греша, но по прости изчисления, излиза около 212 лева. Което е 70% от базовата цена. Редактирано Март 2, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
ultramega Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 ^ Намери цена в европейски сайт, не в долари, а в Евро Ще ти се изяснят някой неща Цитирай
джани Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Санпера педалиерата е още 320 лева = 840 докато двете в Томан общо + доставка са 310 евро. 314 без комбинираната доставка и превода.. Цитирай
Aleksandar Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Аз имам хубавата стара VERONA от ГДР въпреки че вече няма такава държава,усилватела е китарджийски,много хубав- 150W Цитирай
SviStyle Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 ^Верона, мисля че беше площад в Италия.А ВерМона и много хубав, са две много различни неща. Прочети темата отначало и се позамисли с какво да смениш тази швабска твар. Цитирай
docc Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 ^Верона, мисля че беше площад в Италия.... Площад не знам, дали има, ама има цял град! 1 Цитирай
Aleksandar Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Еми пич да ти кажа за града знам даже съм ходил,и е тъпо да се закачаш за такива тъпотий че съм изтървал буква,извинявай,сигурно си учител, а по повод Вермоната усилватела е хубав предава чисто и е мощен и не говори на изуст без да знаеш за какво става въпрос .... :punk_guitar: Цитирай
docc Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Еми пич да ти кажа за града знам даже съм ходил,и е тъпо да се закачаш за такива тъпотий че съм изтървал буква,извинявай,сигурно си учител,а по повод Вермоната усилватела е хубав предава чисто и е мощен и не говори на изуст без да знаеш за какво става въпрос .... :punk_guitar: Не ми стана ясно - ти към кого се обръщаш с горния пост? Цитирай
SviStyle Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 а по повод Вермоната усилватела е хубав предава чисто и е мощен и не говори на изуст без да знаеш за какво става въпрос .... :punk_guitar: След като смених няколко Вермони, мисля че знам за какво говоря! Ама, ае да не се заяждам, че много офтопик стана. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Вермоната усилватела е хубав предава чисто и е мощен и не говори на изуст без да знаеш за какво става въпрос... Явно не си имал досег с хубави усилватели.... С времето ще се запознаеш с някои. Ако за сега Вермоната ти харесва - свири си с нея! Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 (Редактирано) Еми пич да ти кажа за града знам даже съм ходил,и е тъпо да се закачаш за такива тъпотий че съм изтървал буква,извинявай,сигурно си учител,а по повод Вермоната усилватела е хубав предава чисто и е мощен и не говори на изуст без да знаеш за какво става въпрос .... :punk_guitar: не си в час ,човече.. едит-Евтим вече ти е обяснил ... Редактирано Март 3, 2009 от Hillbilly Цитирай
Recommended Posts