Jump to content
Българският форум за музиканти

Aleksandar

новаци
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Aleksandar

  1. Така от В арна съм и бих искал да си закупя тарамбука,от къде и на каква цена ще е ако може някой да ми каже ще съм много благодарен.
  2. Незнам как точно се казва въпросния ударен инструмент( ) Искам да попитам ако някой е запознат с подобно нещо,може ли да се намери в България или по точно Варна и каква е цената му ? Предварително ви благодаря
  3. Ако някой може да ми искара акорди на тази песен ще съм му много благодарен,тъй като никой никъде не е качил нищо за песента
  4. Аз съм написал горе че пробваме в усилвател но не е хубав звука просто..
  5. Имаме уредба с огрмни тонколони но не намирхме вход за микрофона а за миксер едвали ще намерим 4-500 лв.. просто искам да разбера дали има някакъв друг вариант
  6. Значи имаме микрофон но няма къде да го включим защото сме на собствена репетиционна и пробваме в кубе но не се чува чисто и добре а и не ни се дават мн пари за преамп.Ако някой може да даде съвет ще съм му благодарен.
  7. Еми живея в Варна аз имам кубе но поправянето на това ще ми спести носенето на моето 30 килограмово кубе до владиславово....
  8. Така изнамери се едно кубе Vermona regent 310 но проблема с него е че при свирене прекъсва от време не време се чува добре и много често прекъсва накъсва се звука,незнам как да го обясна.Проблема не идвал от кабела или китарата по простата причина че свиря със тях на друго кубе,без проблем.Та исках да ви попитам от къде може да идва проблема дали е от насъбрал се прах защото не е ползванео 15 години.Казаха ми нещо да съм бил смазал но не виждам какво в едно кубе може да се смаже за да се оправи подобен проблем. Благодаря предварително.
  9. Еми незнам аз съм пробвал бас и то с голям риск и става ама за микрофон ме е страх и затова питам
  10. Здравейте,на всички.Имам 100 W кубе Vermona със 2 входа и искам да попитам дали ако пъхна във вторя вход микрофон ще избухне и дали изобщо дали ще се чува нещо от смесицата на звука със този на китарата.
  11. да с китарата в компютъра,че даже и с 2 китари съм пробвал и все не става
  12. аз си купих черен стаг от канев с електроника и смея да кажа че е добър и задоволява нуждите ми.Би трябвало и на теб да ти хареса.
  13. Здравейте,може да съм объркал раздела,ако е така съжелявам.Имам проблем с звукозаписа,опитвам се да записвам с adobe audition но когато тръгна да записвам и го чуя после не се чува нищо освен голямо пращене,без тонове.Пробвах да сменя жака-3 пъти,както разбира се преинсталирах и програмата,но отново нищо.Ако някой може да ми даде съвет какво да направя за да успея да оправя проблема ще съм благодарен.
  14. Да и аз съм свирил докато беше в Орбита.Смея да кажа,че във музикалното наистина е по добре от към акустика,а и е верно помня го тоя калорифер ужас беше.Просто е хубаво да има и хора които не са на редовните ученици на учителите от музикалното,а и хора които просто се занимават сериозно и има какво да покажат.Фестивала се провежда всяка година през март когато наближи месеца просто наминете през музикалното и се позаинтересувайте,защото ако не потърсите няма как информацията да стигне до вас.Просто музикалното няма пари за афиши,и раздухване на информацията и всякакъв вид разгласяване.
  15. От чисто любопитсво искам да попитам защо варненци не идват на фестивала.Няма ли класически китаристи тук.Аз лично съм такъв и не познавам много добри класически китаристи защото който и да се хване с класическа китара рано или късно се преорентира при електрическата.Аз успявам да ги съчетая като съответно електрическата изостава защото красотата на класическата китара и пиеса са несравними и отделям повече време на тях.
  16. Еми пич да ти кажа за града знам даже съм ходил,и е тъпо да се закачаш за такива тъпотий че съм изтървал буква,извинявай,сигурно си учител, а по повод Вермоната усилватела е хубав предава чисто и е мощен и не говори на изуст без да знаеш за какво става въпрос .... :punk_guitar:
  17. Аз имам хубавата стара VERONA от ГДР въпреки че вече няма такава държава,усилватела е китарджийски,много хубав- 150W
  18. еми берингера е по скъп от зуума не е евтин отива към 330 а зуум g2.1u е 260
  19. Така моля за помощ по повод процесор за китара.Може и да се повтаря темата но моя случай е специфичен.Така приятел има Digitech RP50 и казва че е хубав и му върши работа,отидох до фактор където имаше zoom G2.1u но учителя ми по китара каза че не струват и ми предложи да си купя Behringer V-amp.Цената между 3те вида е доста различна като бих искал да взема нещо оптимално ниско на цена и да има хубав звук. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.