dimmuborgir6 Публикувано Февруари 13, 2009 Публикувано Февруари 13, 2009 Извинявам се за тъпата тема, но бихте ли ме информирали къде от България мога да си купя този дисторжън и на каква цена е приблизително в бг лева? Ето видео: Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 извини ме за тъпия отговор.... от магазина? Цитирай
dimmuborgir6 Отговорено Февруари 13, 2009 Автор Отговорено Февруари 13, 2009 ако знаех кой е магазина нямаше да питам Цитирай
Dread Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 Тъй като не си посочил дори град, ще ти кажа откъде да си го купиш в Плевен - от "Наркооп". Мога да питам един приятел евентуално за магазин в Пирдоп и Видин, само казваш и си готов. Цитирай
FireStorm Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 xxxx в София. Цената му е около 180 лева. Цитирай
dimmuborgir6 Отговорено Февруари 13, 2009 Автор Отговорено Февруари 13, 2009 благодаря ви за отговорите Търновска област съм и Плевен ми е по-близо Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 xxxx в София. Цената му е около 180 лева. 185 Цитирай
Death Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 Е какво ще ходиш по градовете по добре потърси онлайн да си го купи от някаде Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 Ето видео: Наистина ли ти харесва това ? Не знам как е в действителност, но от това видео , аз бих заключил че звук с тая кутийка, не се вади. Цитирай
chris_barnes Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Ето видео: това е бати антирекламата - вадил съм в пъти по-добър саунд с тоя педал..ама тоя пич като го гледам с тия нокти...май само на акустична китара свири и няма много понятие от електрички Цитирай
dimmuborgir6 Отговорено Февруари 14, 2009 Автор Отговорено Февруари 14, 2009 (Редактирано) ами аз свиря от скоро и неразбирам много от ефекти и това ми прозвуча най-добре от тези който чух а и не е толкова скъпо Редактирано Февруари 14, 2009 от dimmuborgir6 Цитирай
Mzorg14 Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Тоя от World Music Supply наистина му направи ебахти антирекламата !Иначе маи бях мяркал в РФ такав педал.. щом го има в едно РФ би трябвало да може да се поръча Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Диму, като ти гледам банерите в подписа - МТ-то ще ти свърши работа. Обааче да знаеш, че е доста капризно на кубе и китара... Не разчитай, че с 15 ватово Стаг кубе и ниска серия китара ще мачкаш. Да знаеш и че BOSS не работят добре с всички марки усилватели. А относно клипчето - да, супер анти-реклама. Това е метъл машина, а тоя хал хабер си няма от метълизъм. Най-малкото, че китарата му не е за метъл. Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Еми то и аз не разбирам от метъл , но няколкото пъти, в които съм свирил с МетълЗоун ( май на два пъти съм имал такъв), същия вадеше сериозно подобен звук като на клипа. Не знам какво повече се очаква от тази машина, тя общо взето така си звучи или пък аз нещо не и разбирам Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 (Редактирано) ^ Айде сега... Зависи с какво си го пробвал. Пак казвам - много капризна на техника. А за мен, това което аз си докарвам е просто почти максимума, който бих пожелал. Остава да се науча да свиря и вече ще съм доволен Искате мога да кача какво докарвам аз, само че картата и мик-а като сбор са не повече от 30 лева. И все пак - няма нищо общо с това от видеото. Редактирано Февруари 14, 2009 от X_eNeMy Цитирай
Recommended Posts