Black Bird Публикувано Февруари 11, 2009 Share Публикувано Февруари 11, 2009 Здравейте! Струните Еликсир, може ли да ги почиствам с Фаст Фрет или Дънлоп течност за струни? Да не се разяде покритието... Благодаря! Митко Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 11, 2009 Share Отговорено Февруари 11, 2009 Може - мажи смело Нищо няма да разяде Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Февруари 11, 2009 Автор Share Отговорено Февруари 11, 2009 ОК, намазах ги вече Мерси! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
marvin the martian Отговорено Февруари 11, 2009 Share Отговорено Февруари 11, 2009 След като имат покритие против оксидиране, защо ще ги чистиш? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Февруари 11, 2009 Share Отговорено Февруари 11, 2009 ти пък, дай сега като пържиш нещо в тефлонов тиган да не го миеш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Февруари 11, 2009 Share Отговорено Февруари 11, 2009 ^ Ама те мият ли се ?! .. аз само го забърсвам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
marvin the martian Отговорено Февруари 11, 2009 Share Отговорено Февруари 11, 2009 ^ Ако не си миеш ръцете, ще трябва да си миеш струните... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyansky Отговорено Февруари 11, 2009 Share Отговорено Февруари 11, 2009 (Редактирано) ^^ мият се Редактирано Февруари 11, 2009 от Stoyansky Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Февруари 14, 2009 Share Отговорено Февруари 14, 2009 с моя Fast Fret дойде и една памучна кърпичка мисля да не я ползвам вече, че ми създаде големи проблеми днес около 1-ва струна се навиха тънки нишки и нямаха махане в резултат на това, струна започна да звучи глухо отхлабих я и ги придвижих към магаренцето, оправих нещата, но мисля да не повтарям вече това :-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dr3amer Отговорено Февруари 14, 2009 Share Отговорено Февруари 14, 2009 (Редактирано) По Office 1 Superstore и подобни магазини се намират едни кърпички, за монитор и др. периферия ги дават, които не пускат влакна - с тях почистването става горе-долу добре. Стига да внимаваш покрай тънките струни де Редактирано Февруари 14, 2009 от dr3amer Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ava Отговорено Февруари 14, 2009 Share Отговорено Февруари 14, 2009 (Редактирано) Tия струни са бошлаф работа. Вземаите си нови струни по-често и това е! (Мога да изпиша много,но няма смисъл. Това беше гласът на практиката.) Хоу! Редактирано Февруари 14, 2009 от Ava Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Февруари 14, 2009 Share Отговорено Февруари 14, 2009 (Редактирано) ^Айде бе, що така!? Давай, изпиши многото, готов съм да приема, ако съм живял в заблуда последната една година Редактирано Февруари 14, 2009 от SomeoneElse Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ava Отговорено Февруари 14, 2009 Share Отговорено Февруари 14, 2009 (Редактирано) Пред многото свирене с използване на Флойд Роуз всички струни са равни. (повече няма да пиша) Точно тази марка ги скъсах на втория ден. Редактирано Февруари 14, 2009 от Ava Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Февруари 14, 2009 Share Отговорено Февруари 14, 2009 Tия струни са бошлаф работа.Вземаите си нови струни по-често и това е! (Мога да изпиша много,но няма смисъл. Това беше гласът на практиката.) Хоу! И аз ще бъда кратък Говориш глупости ( също от практически опит, а и сигурно свиря често поне колкото теб), сори за тона, но го мисля Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Февруари 14, 2009 Share Отговорено Февруари 14, 2009 (Редактирано) Аva, OK, но си в голяма грешка. Никои струни не са равни, независимо какво и как свириш и на каква китара. Още повече че точно пък при свиренето с флойд има значение най-явното предимство на струните Elixir - запазват качествата си много МНОГО по-дълго време от нормалните струни и така стабилността се увеличава многократно. Нормалните струни докато се разтегнат хубаво, така че флойдът да държи вече са за смяна, ако си поне толкова чувствителен към хубави струни, колкото аз Редактирано Февруари 14, 2009 от SomeoneElse Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts