yotzzo Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 И това не е бекинг трак само с вокал? Кърти! Цитирай
Басурендер Отговорено Януари 25, 2009 Автор Отговорено Януари 25, 2009 Не. Не е бекинг трак . Група Крос.... Пее Понката.. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 баси якия кавър, отрепахте ме Цитирай
oldman Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 отдавна не бях се кефил така браво момчета а Понката е направо уникален Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Тайзи музика води до методично умъртвяване... Яко е! (Човек може и да се пропие така...) Цитирай
fildi Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 целия кавър много ме кефи, но специално бих искал да отбележа вокала -> Цитирай
jocker Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 Това ми е любимата песен на Тин Лизи и в същото време любимо парче на Металика. Кавъра ви е жесток!!! Всъщност от текста ви подозирам, че Понката е жена. Така ли е и може ли човек да ви гледа някъде на живо? Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 Много добре звучи. Направо екстра Само звука барабните малко не ме кефи, ама това са подробности. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 Суперб Вокалната линия/бленда разби всичко детско в мен, разбийш ли Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 Жесток кавър!Вокалите ме разбиха ,а и китарките са убийствени на солата!Бравос на вас! Цитирай
DYLGIQ Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 Браво, желязно е! Коя е таз жена Понката, бе Бахуре? Ми че тя пее по мъжки дори от спихналия се нещо напоследък Жамес! Цитирай
Басурендер Отговорено Февруари 5, 2009 Автор Отговорено Февруари 5, 2009 (Редактирано) Ами поради големия интерес ...ето и няколко снимки на Понката (Панайот) От друга страна искам да спомена , че в този запис аз не участвам. С Понката сме свирили , и надявам се още да свирим. За това аз ви казах, че ви представям група Крос.. Иначе Пончо е супер пич, при който чувството винаги е в повече . Който има щастието да го види на живо ще бъде доста по-впечатлен от него. Ако има желаещи че кача и творчеството му в група Бензин, където също е така добре позициониран.... Редактирано Февруари 5, 2009 от Басурендер Цитирай
jocker Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 Помислих, че щом оригиналната любима на лирическия герой МОЛИ е заменена от ДЖОНИ, то вероятно пеещия е жена. Сори! А как мога да си я свяля, че нещо не успявам. Осемгодишната ми рокерка ТИНА иска да я добави към личния си "Бест оф", където са и другите два варианта! Цитирай
Recommended Posts