plumjuice Публикувано Януари 24, 2009 Публикувано Януари 24, 2009 Здравейте! Имам Edirol FA-66 и искам да попитам какви кабели ми трябват за да я свържа с усилвателя. В момента съм я вързал със стерео "жак -> чинч" във входа за слушалките, но предполагам че ми трябва дуъл небалансиран "моно жак -> чинч" който да излизат от 2 от задните outputs. И също така ако може да предложите някой магазин с яки и цветни кабели. Цитирай
capri Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 Output 1 и 2 са ти за мониторинг или за към колони, но и от слушалките да го взимаш е все същото защото те ползват един и същи сигнал Цитирай
synchu Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 А кой е този "усилвателя" ? В смисъл в какъв усилвател искаш да я свържеш, че аз лично не мога да разбера ? Цитирай
vhcs Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 искаш звука от саунд картата да го вкараш в усилвателя ли? ... ако е така това е калсически реампинг и ти трябва реампинг бокс (мисля че и с пасивен DI става) иначе има много шумове/брумове. Никифена от форума прави такива кутийки и те вършат идеална за целта работа. Поздрав Алекс Цитирай
patzo Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 Ти си си го казал трябва ти точно 2 моножак-чинч от аутпут 1,2 към усилвателя. Това е . А това с реампинг бокса не го разбирам - защо пък да вкарва брумове и шумове. Цитирай
vhcs Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 А това с реампинг бокса не го разбирам - защо пък да вкарва брумове и шумове. Абе и аз съм на ВИЕ с тия неща ама нека все пак се опитам да обясня. Реампинг бокса ти трябва защото имаш различни импенданси от това което подава картата и това което очаква ампа - обратното на DI Box в случая ... абе трябва си с други думи, но ако искаш пробвай и сам се убеди. ... не вярвам нещо да съм объркал в горенаписаното, но понеже тая тема и на мене ми е малко чужда - та ако съм сбъркал моля да ме поправите А всъщност за какъв усилвател говорим ?!?!? да не става дума за стъпало за мониторите, защото аз пиша за връзка към китарен амп. Ехххх някои хора си мислят че повечето съфорумци тука с уред за четене на мисли разполагат :hysterical: ... всъщност добре че няма такива уреди защото определено не искам и да имам бегла представа какви мисли се въртят из главите на някои екземпляри тука :hysterical: Значи реампинг бокс ти трябва само ако връщаш сигнала в усилвател АМА КИТАРЕН. Поздрави Алекс Цитирай
plumjuice Отговорено Януари 25, 2009 Автор Отговорено Януари 25, 2009 (Редактирано) Извинявам се за пропуснатото инфо около усилвателя... внасам малко яснота по темата. звукова карта -> pioneer amplifier CA-100 -> pioneer stereo amplifier SA-408 -> колони Това е цялата верига.. няма никакви китари. Редактирано Януари 25, 2009 от plumjuice Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 На тия древните машини като гледам нямаш цифров вход, така че дествай с кабели от Output 1&2. Там са 1.4" TS Mono, пък от другата страна - каквото имаш... Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 Познал си, действай както и последно ти е казано. Цитирай
Recommended Posts