sosomet123 Публикувано Януари 19, 2009 Публикувано Януари 19, 2009 Здравейте, наскоро си купих Дисторшън на boss ds1 и в магазина го пробвах с mexican made fender и някакво кубе на Laney и всичко си беше точно, взех го да свира вкъщи връзвам го към кубе Fender FM210r и китара behringer iaxe624 и звучи гадно та гадно остро и неплътно като fuzz едва ли не играя си с EQ-to ма все не ще да звучи връзвам го със същата китара към едно кубе behringer firebird 15W и си звучи екстра такова едно дълбоко плътно звучене Та искам да питам дали е от усилватела което де да знам странно ми се струва, би трябвапо да е доста по хубав от behringer-a или може би китарата не звучи както трябва с fender-a Мерси предварително! Цитирай
Додо Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Като включи дисторжъна към кубето, изключи ли драйва на кубето(т.е. мина ли на чистия канал)? П.П. Оправи малко правописа и препинателните знаци де . Цитирай
sosomet123 Отговорено Януари 19, 2009 Автор Отговорено Януари 19, 2009 глупав съм но да изключвах включвах барах пипах не е от недоглеждане надявам се Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Сложи тона на диста на 9 часа, ако ампа е изправен а саунда все така не те кефи си потърси друг драйв ( или амп) п.п. FUZZa обикновенно има много баси и звучи доста плътно. Иначе ДС 1 реже доста много, ако те кефи мек звук се ориентирай към Овърдрайв Цитирай
bratmito Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 На някои усилватели като намалиш гейна се увеличават високите и става гадното звучене.Свирил съм на FM212 с Boss DS-2 и също не ми хареса как звучи.С малко баране горе долу взе да звучи не толкова гадно,но като цяло тея фендери са . Увеличи гейна и намали изходното ниво на диста и тона както те посъветва kolio_k. Цитирай
Heartman Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Здравей!Аз го имам същия DS1 и отначало ми беше малко странен като дисторшън ама все повече ме кефи даже го вързвам и с един SD1(superOverdrive)в малко кубе 15вата Squier и звучи много добре.Иначе и аз го пробвах на Fender 212FM ,но самото комбо не е много добро и вади доста високи и трябва да си поиграеш с еквализацията и на камиончето и на кубето.Успех пък наистина ,ако не те кефи продай го и си вземи друг. Цитирай
sosomet123 Отговорено Януари 19, 2009 Автор Отговорено Януари 19, 2009 мисля да си взема хубава китара защото мойта е доста... като за 200 лева защото хора които имат таква усилватетели са ми казвали че звукът със китара fender бил много...еха Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Виж сега, да не те разстойвам ама: 1. Тоя усилвател... мхм. За чисто бива, ама с дист... Знам, защото и аз съм имал в началото. 2. По принцип имаш по-добри шансове за по-добър звук с евтина китара -> сносно кубе отколкото със сносна китара -> евтино кубе. Знам ли, може и някой да не се съгласи. Цитирай
sasog Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Лошо, че си пробвал диста с китара и усилвател, различни от твоите.Явно си си извадил малко погрешна представа.Послушай kolio_k и нямаш грижи Цитирай
sosomet123 Отговорено Януари 21, 2009 Автор Отговорено Януари 21, 2009 изненада. свирих в едно студио със boss ds1 fender fm212r i същата китара и ми си струва че звучи по-добре... възможно ли е усилвателя ми да има "някякъв фабричен дефект" купен е от dynacord ? Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Може ли да дадеш линк от нета на твоя усилвател Fender FM210r За да сме наясо точно кой е - доколкото аз съм запознат - има фм212 и фм65 ? Цитирай
sasog Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Според чичко Гугъл е това : http://www.mveducation.com/invt/41583/ Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 По-важното е авторът да уточни 210 или 212 модела притежава. Цитирай
Rammkopf Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Според мен 10-инчовите говорители на FM210-ката ти си правят ташак с теб. Явно си за 12-ки с тоя дист. Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Fm fenderite каквото ида им вържеш отпред са си зле....те говорителите са зле, как да стане хавата!Моя съвет е купи си по-качествен амп или смени говорителите. Цитирай
Recommended Posts