zaiphenndan Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 Еееех като стана дума за лутиери .Нека ви кажа само едно нещо!!!!! А то е че всеки лутиер е толкова умрял от глад ,че честно казано дерат кожи за едното нищо. За смяна на позиции щте те оставтя гол и бос а за дулбане за да ти постави например адаптер ...... майка си ше траа да продадеш!!!! Азсум един такув пример.Навремето свирех с Squier STRAT,но от нялколко месеца не е така Понеже Squier-чето беше доста мизерно на зжук и дурвения(с изключение на грифът продадох сичко от ноего и си запазаих грифът и клччовете -останалото е само лутиер)-и то не какуф да е а такъв който си разбира от работата и знаек как да я прави,вчрно работи МНОГО бавно но крайния резултат е МНОГО важен а той е добър(хубавите работи стават БАВНО!!) вижте тоя линк: http://store2.data.bg/kevo/ човекут се казва Венци фамилята не я знам или поне не се сещтам сега Живее в софия и като инфо ще ви каза че за смяна на позиците ми зима по 1,5лв на праг, а за копаене на адаптора 14лв така че.Ако му звуннете кажете че Кево ви изпраща да е спокоен ае ,мисля че решихме спора с лутиера!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 за смяна на позиците ми зима по 1,5лв на праг МОЛЯ?!?!?Това е над 30 лева!!!Аз за това взимам по 10 най-много!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 Ако е същият възрастен, мил и космат Венци - аз гласувам за него! Помагал ми е доста и съм му много благодарен! Наистина разбиращ и можещ човек!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Януари 18, 2005 Share Отговорено Януари 18, 2005 за смяна на позиците ми зима по 1,5лв на праг МОЛЯ?!?!?Това е над 30 лева!!!Аз за това взимам по 10 най-много!!! Че аз съм чувал доста по високи цени! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Януари 18, 2005 Share Отговорено Януари 18, 2005 Еееех като стана дума за лутиери .Нека ви кажа само едно нещо!!!!!А то е че всеки лутиер е толкова умрял от глад ,че честно казано дерат кожи за едното нищо. За смяна на позиции щте те оставтя гол и бос а за дулбане за да ти постави например адаптер ...... майка си ше траа да продадеш!!!! Азсум един такув пример.Навремето свирех с Squier STRAT,но от нялколко месеца не е така Понеже Squier-чето беше доста мизерно на зжук и дурвения(с изключение на грифът продадох сичко от ноего и си запазаих грифът и клччовете -останалото е само лутиер)-и то не какуф да е а такъв който си разбира от работата и знаек как да я прави,вчрно работи МНОГО бавно но крайния резултат е МНОГО важен а той е добър(хубавите работи стават БАВНО!!) вижте тоя линк: http://store2.data.bg/kevo/ човекут се казва Венци фамилята не я знам или поне не се сещтам сега Живее в софия и като инфо ще ви каза че за смяна на позиците ми зима по 1,5лв на праг, а за копаене на адаптора 14лв така че.Ако му звуннете кажете че Кево ви изпраща да е спокоен ае ,мисля че решихме спора с лутиера!!!! манете ги тея!Ходете при Снежанка!!!! Иначе, човекът наистина е доста можещ, ама само за едно леко издълбаване под мостчето на басса ми каза 1-2 седмици..... :think: егаси...тфа е работа за 2 мин,поне за толкоз ми я свършиха после... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 Делян Обретенов-Диката се казва човека.От Пловдив е и е болен на тема китари и бас(въобще стунни инструменти).От младите лютиери е и все още работи надъхано(не гледа да ти вземе само парите).Ще се опитам да намеря снимки за да ви покажа какви изродии е направил! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 Ето това е човека със своето творение! Диката с неговата фудера Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 намерих още снимки!made by Dikata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anadem Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 намерих още снимки!made by Dikata Е тоя Telecaster направо ме разби! :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 За Венци и Валери Градинарски -гласувам положително.Като съм казвал и преди, Вальо ми е учителя по китара(навремето) -бива го в рЕмОНТА НА китарките.Венци също. В никакъв случай АмА В НИКАКЪВ - НЕ СИ ДАВАЙТЕ ИНСТрУмЕНТИТЕ НА ПЕТЪр ДАВИДОВ - цЕНИТЕ СА мУ бЕЗбОЖНИ И Е ПЪлЕН НЕКАДЪрНИК ГОрКИЯ, А СЕ ВЗИмА ЗА НЕЩО ПОВЕчЕ ОТ PAUL REED SMITH - ИЗОбЩО АКО ГО СлУШАШ ЩЕ ТИ СЕ ИЗКАрА ПО ВЕлИК лЮТИЕр И ОТ СТрАДИВАрИУС - ИСТИНАТА Е чИ ЩЕ ТИ ПрЕЕбЕ КИТАрАТА ДОТАлКОВА Е ГОлА ВОДА - И ЗА КАПАК ЩЕ ТИ ИСКА 80 ДОлАрА - ТАлКОВА Е ВЕлИК чЕ НЕ ПрИЕмА бЪлГАрСКИ лЕВчЕТА! :read: прави някакви китарки Пътър Давидов и ги продава по 5-6000 лева- но не знам дили някой балък му се е вързал досега :green: ЗА НАШЕТО мОмИчЕ СНЕЖАНКА НЕ ЗНАм - ЩЕ Я ПрОбВАмЕ НЯКОЙ ДЕН ДОКОлКО Е чАТ СЪС СЕТВАНЕТО НА КИТАрКИТЕ - Е ТОВА Е НЕЩО КОЕТО СЕ ПрИДОбИВА С мНОГО ОПИТ В ПрОДЪлЖЕНИЕ НА ГОДИНИ и ще е хубаво повече музиканти да го умеят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 Абе я аз да питам - защо се казва лютиер - откъде идва думата? А btw Тони защо пишеш половината букви главни, а другата - не? Просто ми стана интересно. Любопитен съм мдам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 Ми сигур от лютня идва :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 намерих още снимки!made by Dikata Е тоя Telecaster направо ме разби! :inlove: :inlove: :inlove: ами той го е правил по скици!казвам ви хора:тоя пич е най-големия! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 (Редактирано) И аз съм от пациентите на Диката Който иска да види снимки: Влез в "Бас", а после в "Кой с какво свири" Редактирано Януари 19, 2005 от разбойник 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 Btw как е с 34", B-струната не е ли малко лабава? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts