Berko Публикувано Декември 30, 2008 Share Публикувано Декември 30, 2008 На 1 приятел му предлагат японски фендер страт 2-ра упортреба, доста запазен и със сменени адаптери сеймор дънкан+Schaller tremolo. Колко пари бихте дали за такова нещо ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Коя година е произведен? Напиши годината и ще получиш отговори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Berko Отговорено Декември 30, 2008 Автор Share Отговорено Декември 30, 2008 80-та някъде би трябвало да е не съм сигурен.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MasterOfDisaster Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 Невероятна оферта ако не го купи той , ще го купя аз! Как досега е живял без да го има? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Daniel_V Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 Невероятна оферта ако не го купи той , ще го купя аз! Как досега е живял без да го има? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Berko Отговорено Декември 31, 2008 Автор Share Отговорено Декември 31, 2008 Искам да разбера за колко лв върви такова нещо ? Средно.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 Е то зависи от 1000 не6та. Дали е в добро състояние , как е електрониката (и каква е ) , Грифа и дали не е извит като арабски лък . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
programista Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 бих дал 150 лева. не ми трябва , но бих я взел за подарък на приятел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Samity Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 бих дал 150 лева. не ми трябва , но бих я взел за подарък на приятел Хаха ти бъзикаш ли се братле...за 150лв най много един скуайър за сувенир да си намеришш.... а до състоянието на китарата момчето е отбелязало че е в Добро Състояние... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 Всичко е относително,по-добре дай по-точни данни,по възможност снимки. Такива Фендери могат да струват и много пари,може и да не си заслужава интереса. Както казах по горе всичко е относително. П.П.Изрових еднo сайтче с оферти за Fender Japan (нови)http://www.tommyguitars.com/page/page/3239425.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
programista Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 да бъзикам се. ама тя цялата тема си е бъзик. това не е ли бъзик: На 1 приятел му предлагат японски фендер страт 2-ра упортреба, доста запазен и със сменени адаптери сеймор дънкан+Schaller tremolo. Колко пари бихте дали за такова нещо ?или това Искам да разбера за колко лв върви такова нещо ? Средно.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
programista Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 (Редактирано) японски фендер страт 2-ра упортреба Искам да разбера за колко лв върви такова нещо ? Средно.. - такова нещо или е китара или е "нещо" . ако е китара струва повече. кво значи средно? Редактирано Декември 31, 2008 от programista Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 Понеже никой не помага по темата ... Стартова цена около 900-1000 лв е ОК. Сигурен съм, че е много качествен инструмент. Аз също имам японско Теле (8Х година), и не бих го дал за по-малко от това, като се има предвид, че има много подобрения - нов бридж, нови заклучващи ключове, нов пик-гард ... Снимки няма да е лошо да пуснете, ако е възможно! Поздрави! Данчо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 Всичко е до -Ухо да чуе -Ръка да пипне.. Няма за какво да се търси звучене при копията-няма такова..Лично аз съм сменил японски скуайър+америкън стандарт стратокастер за стар такъв-просто ми звучи по- добре,,естествено това си е мое виждане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Berko Отговорено Януари 1, 2009 Автор Share Отговорено Януари 1, 2009 японски фендер страт 2-ра упортреба Искам да разбера за колко лв върви такова нещо ? Средно.. - такова нещо или е китара или е "нещо" . ако е китара струва повече. кво значи средно? Пич кажи какъв ти е проблема? Дай някакъв адрес да се видим, по едно кафенце да пийнем и да не спамим повече във форума. Постнал съм си темичката аз да видя по опитните кво ще кажат, при положение че са взимали фендери 2-ра употреба и с тези промени г/д колко се оформя цената на китарата, и гледам някво лапе ми спами в темата глупости. благодаря на visiondann за отговора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts