Yves Публикувано Декември 30, 2008 Share Публикувано Декември 30, 2008 Търся си кубе около споменатата цена и не знам защо се насочвам към Маршалите и съответно напоследък слушам техни семпъли, чета техни ревюта и т.н.... Тези, които са ми в полезрението естествено са MG серия, съответно 15 и 30 ватовото. Освен в мощността и големината на говорителите май нямат други разлики. Може би в картинката влиза и Micro Stack, с 15 ватова глава и 2 кабинета с по 1 10 инчов говорител. Освен, че Зайк Уайлд го ендорсва има ли някакви превъзходства пред 30 ватовото примерно? Въобще се надявам на предложения в и извън рамките на тази марка и опоменатия ценови диапазон. Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 и за метъл ли ти е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Декември 30, 2008 Автор Share Отговорено Декември 30, 2008 (Редактирано) Ами в общи линии да. Но понятието метъл за мен лично се простира до към Металика и Пантера. В смисъл без разни детаджийски резачки. Но обичам и по-мек рок като Рейнбоу и Пърпъл. Така че нещо средно, нищо екстремно Редактирано Декември 30, 2008 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Я виж в раздел "продавам" имаше един Машал Зак Уайлд мини , става за тресня -за 450 лв ако не се лъжа.Иначе можеш да си вземеш лампов Блекхард за тези пари от Динакорд-5 вата=10 транзисторни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Декември 30, 2008 Автор Share Отговорено Декември 30, 2008 Видях го, но не е ZW, което всъщност няма голямо значение, но сме от различни градове и ся тия празници..... Пък и все пак искам сравнение между тях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 15-30 вата няма да ти стигат, ако ще свириш на репетиция, а не само в къщи самичък. MG50 държи фронта, но 30-ката може би ще клекне. Според мен обаче са доста куци тия MG-та, не бих изхарчил толкова пари за такова комбо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Декември 30, 2008 Автор Share Отговорено Декември 30, 2008 Засега не репетирам, но е хубаво да има ресурс за в бъдеще. Ами предложи ако обичаш, аз затова пускам тема, защото кръгозора ми е малък и искам съвет от хора видяли повече. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Според мен и според това, което съм пробвал за този клас ( и 500 - 600 лв втора ръка) най-добрите решения са - Маршал Велвстейт 8080, 8100( комбо варианта) Хюс и Кетнер Атакс 50, 80 (дори да трябва да дадеш примерно още 100 за някой от тях - 80 и 100 ватовите) евентуално и Пиви Бандит ( там са няколко модела през годините и кефят различно) да даваш 450 за мини стак , 15, 30 вата кубе на кой да е сигничър - сигурно не си заслужава. какво като е на Зак Уайлд - то е само за загрявка и на репетиция ще клекне. оправдано е ако си супер фен на Зак и ще си свириш само вкъщи с него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 (Редактирано) ся някой хора ще почнат да ме упрекват но имам маршал мг30 и честно казано съм доволен на половина и твърдя, че има и по-добри кубета за тая цена.Визирам VOX AD30VT защото ми прави впечатление че му правят доста реклама и е можеби с по-качестен звук и е и по-евтино от маршала и също има лампа в пауър амп-а Редактирано Декември 30, 2008 от synyster_vengeance Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Декември 31, 2008 Автор Share Отговорено Декември 31, 2008 (Редактирано) Ами за тия пари мога да купя и 100 ватов Фендер...не че е лош звука, даже е хубав, но като слушам Маршалите в ютюб и мед ми капе на сърцето. Друг е въпроса дали не използват "добавки" по тия клипове. Маршала може да е по-слаб, обаче има повече настройки, да не говорим и за 3те ефекта в повече. Изключая страхотния звук. P.S. Някой знае ли дали Randall имат вносител за България и къде могат да се намерят техни продукти? Редактирано Декември 31, 2008 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prayer4eto Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 Официален вносител на Randall за България са МК Фактор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 ...да не говорим и за 3те ефекта в повече... ...заради които нямаш ФХ Лууп и не можеш да ползваш нито друг преамп, нито някои камиончета, звучащи по-добре директно в РА. Съответните 3 ефекта са ужасно ограничени откъм настройки и са използваеми, ама... Бе умряла работа. Това че е по-слаб не е проблем, ако свириш в къщи. Ако ти трябва за репетиции просто не върши работа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Януари 1, 2009 Автор Share Отговорено Януари 1, 2009 ...да не говорим и за 3те ефекта в повече... ...заради които нямаш ФХ Лууп и не можеш да ползваш нито друг преамп, нито някои камиончета, звучащи по-добре директно в РА. Съответните 3 ефекта са ужасно ограничени откъм настройки и са използваеми, ама... Бе умряла работа. Това че е по-слаб не е проблем, ако свириш в къщи. Ако ти трябва за репетиции просто не върши работа... Дам, тва за FX Loop-а наистина не бях го забелязал и премислил. Тва ако всички Маршали от тая серия са така...един колега тук продава MG250, ама като гледам има само 2 жака отпред, явно наистина всичките са така. Гледах от сайта на Фактор някаква ценова листа за Рандал, ама пишеше, че е от юни 2007...някой има ли идея как вървят G2 и G3? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
soundcraft Отговорено Януари 1, 2009 Share Отговорено Януари 1, 2009 ...Тва ако всички Маршали от тая серия са така...един колега тук продава MG250, ама като гледам има само 2 жака отпред, явно наистина всичките са така. Ами така е,като само гледате,а не четете.Има си FX LOOP,та дори е и стерео. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Януари 1, 2009 Share Отговорено Януари 1, 2009 Иди някъде и пробвай VOX AD VT. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts