preIbanez Отговорено Декември 30, 2008 Автор Отговорено Декември 30, 2008 Пусни една твоя снимка, та да преценим коя ще ти отива повече . +1 ...Абе, що не и двете, според случая... ...ами точно това се каня да направя...вече си имам RG8527VV ...а се каня да допълня комплекта с RG8527DBK...само да ми изпаднат свободни средства и подходяща бройка...така че въпросът е чисто естетически... Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Декември 30, 2008 Отговорено Декември 30, 2008 (Редактирано) Ако ще е за метъл - втората Верно, а първата пo върви за поп-блуз и малко бибоп Unchained: "...ако свириш по-тежък метъл би изглеждало ..." По-лек има ли? Както и да е, колега, ако си такъв фен на марката, що не вложиш парите в нещо от S серията, например? Редактирано Декември 30, 2008 от Vynyl Sky Цитирай
lizardman Отговорено Декември 30, 2008 Отговорено Декември 30, 2008 ^Мхм, има и по-лек, има и по-тежък. Ся, ако ти слушаш само тупалки, хората слушат и по-лекички неща . За цветовете - втората е по-нестандартна, с цветове тип "ясно изразена индивидуалност". Ще отива на музика от такъв тип . Определено предпочитам нея. Цитирай
preIbanez Отговорено Декември 30, 2008 Автор Отговорено Декември 30, 2008 ...имах С7320 ама не ми беше оптимална и я продадох...тази китара е единствената която някога съм имал и отговаря на всичките ми критерии за класен инструмент като звук...удобство...и качество...не бих я заменил за никоя друга...по-добре още една... Цитирай
Valserp Отговорено Декември 30, 2008 Отговорено Декември 30, 2008 И двете са много яки, но ако трябваше да избера за себе си - бих взел DBK. Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 Аз пък не мога да разбера, защо за да се свири метъл на една китара трябва да е черна...и кое му е смотаното да е по-свеж цвят. Не съм голям фен на Айбанец но определено бих излязъл на концерт с ...Ibanez RG 8527 VV (RG7-1VV)... - много свежа е!!! Цитирай
Nevermore Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 ...Ibanez RG 8527 DBK (RG7-1DBK)... http://www.ibanezrules.com/images/used_ind...bk/P1010050.JPG Това е китарата. Оранжа е готин, но този цвят е просто уникален. Цитирай
preIbanez Отговорено Декември 31, 2008 Автор Отговорено Декември 31, 2008 (Редактирано) ...ето ви да се радвате на нещо наистина уникално Ibanez HRG4 ...лимитирано до шест броя...да не се бърка с RG8427BX ...този е с QM top а не с FM top...само за лозницата не съм сигурен дали малко не бие на кич...но топ-а е уникален...enjoy... http://www.ibanezrules.com/images/used_ind...g4/P1010056.JPG ...между другото като сме се заговорили за мода...напоследък гледам да си подбирам цвета на фанелката според цвета на китарата така че да са в контраст...ако свиря с тъмната си китара слагам светла тениска...и обратното...светла китара...тъмна блузка...иначе на снимките с тъмна блуза и тъмна китара човек не може да познае кое е човек и кое китара... Редактирано Декември 31, 2008 от preIbanez Цитирай
sasog Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Да, последната е супер! А лозницата е малко като "Дървото на живота" по грифа на Джем-а на Вай. Цитирай
programista Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 .. човек не може да познае кое е човек и кое китара... това се казва да се слееш с инструмента. поздрави ...с благородна завист Цитирай
Valserp Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 иначе на снимките с тъмна блуза и тъмна китара човек не може да познае кое е човек и кое китара... Купуваш си китара с binding Цитирай
interman Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Май вторият цвят ми харесва повече Цитирай
JACKASS Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Втората определено ми харесва повече. Цитирай
Recommended Posts