Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Хванах запис по телевизията от един концерт, в който участвах с поп групата. Има още парче и половина, но те не са кавъри и утре ще ги кача във видеото. Надявам се да ви харесат

http://www.4shared.com/file/77803550/1bc2a...mpel_14808.html

Отговорено

Много ми хареса и на мен. Възможно най-избаран кавър :thumbs_up::)

И фронтгърлата ми харесва как пее, само имиджа и малко ХариПотър-ски :rockon: (това съвсем добронамерено, без грам злоба)

Отговорено (Редактирано)
...Че караме се чат, за пари за туй онуй, както си му е реда :D

Ох, да ми олекне, че като на истинска българка взе "да ми трепери долното чене" от завист... :girl_witch::hysterical:

Много готино! И ква публика!?!

Яка банда... Колко народ сте, бре!?! Та барабани, та перкусии, та клавиш, китара, бас, брас-секция, три гърли и фронт-"менката" (малко заразена от Anastacia ми се струва)...

Кво е т'ва буржоазно разточителство, кой плаща за такива работи!?! :hysterical::greenball:

И парчето - супер..., взеха да ми идват разни идейки (запазвам си правото да ги разделя с вас в подходящ момент... :singer:)

П.П. Не коментирах в началото, щото беше много готино, докато последният отговор по темата "Superstition" беше от @stevie wonder... ;)

Редактирано от Angelina
Отговорено

Много добро. Бенда е супер.

Да си намерите певец или певица на ниво - това Ви пожелавам за Новата Година!

Нищо против момето, но ми седи леко аматьорски спрямо останалите.

И като пеене и като сценично поведение.

Иначе си я бива, но за някоя друга група.

Лично мнение.

Отговорено

Благодаря на всички за отделеното време и коментарите.

@Тони.

Благодаря ти за пожеланието, певеицата е наистина талантлива и много музикална :D , но е на 19 и разбира се има много да учи.

Но врътката в случая е, че в същност бандата е нейна :D и поради това думата е изцяло нейна и на (продуцента) .

Същата спечели кастинга на PRO7 в Германия,продаде около 350 000 ЦДта миналата (2008) и достигна 3то място в ТОП 10 на Германия, така че си заслужава нейния ден на слава :D . Свирил съм и с по добри (но пък и доста по опитни и възрастни певци), но пък с нея направихме около 50 сериозни концерта наистина , получих спонсорство от Гибсън и Енгл и разни други благини, убедих се че да се работи с голям лейбъл (Uniwersal) си е робия :-( а и наистина тинейджърите бяха сериозно влюбени в нея за известно време и музиката беше доста готина за разлика от много други поп хави които съм свирил