kolio_k Публикувано Декември 27, 2008 Share Публикувано Декември 27, 2008 Хванах запис по телевизията от един концерт, в който участвах с поп групата. Има още парче и половина, но те не са кавъри и утре ще ги кача във видеото. Надявам се да ви харесат http://www.4shared.com/file/77803550/1bc2a...mpel_14808.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Декември 27, 2008 Share Отговорено Декември 27, 2008 (Редактирано) Е, на това се вика кавър. И публика не липсва. Редактирано Декември 27, 2008 от zwero Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 27, 2008 Share Отговорено Декември 27, 2008 Много ми хареса и на мен. Възможно най-избаран кавър И фронтгърлата ми харесва как пее, само имиджа и малко ХариПотър-ски (това съвсем добронамерено, без грам злоба) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stevie wonder Отговорено Декември 27, 2008 Share Отговорено Декември 27, 2008 е кольо браво !!! Направо ми стопли душата в тази мразовита вечер ! Много гот Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 28, 2008 Share Отговорено Декември 28, 2008 Много яка песничка, но прекалено много народ, бе! Как не се карате не знам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Декември 28, 2008 Автор Share Отговорено Декември 28, 2008 Мерси на всички @Baby Thomas ...Че караме се чат, за пари за туй онуй, както си му е реда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Декември 28, 2008 Share Отговорено Декември 28, 2008 (Редактирано) ...Че караме се чат, за пари за туй онуй, както си му е реда Ох, да ми олекне, че като на истинска българка взе "да ми трепери долното чене" от завист... Много готино! И ква публика!?! Яка банда... Колко народ сте, бре!?! Та барабани, та перкусии, та клавиш, китара, бас, брас-секция, три гърли и фронт-"менката" (малко заразена от Anastacia ми се струва)... Кво е т'ва буржоазно разточителство, кой плаща за такива работи!?! И парчето - супер..., взеха да ми идват разни идейки (запазвам си правото да ги разделя с вас в подходящ момент... ) П.П. Не коментирах в началото, щото беше много готино, докато последният отговор по темата "Superstition" беше от @stevie wonder... Редактирано Декември 28, 2008 от Angelina Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Много добро. Бенда е супер. Да си намерите певец или певица на ниво - това Ви пожелавам за Новата Година! Нищо против момето, но ми седи леко аматьорски спрямо останалите. И като пеене и като сценично поведение. Иначе си я бива, но за някоя друга група. Лично мнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Само му липсва на парчето Кольо да пусне една жица,както си знае.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Много добре , супер як бенд . Добре че пускаш такива кавъри и то с картинка . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Януари 4, 2009 Автор Share Отговорено Януари 4, 2009 Благодаря на всички за отделеното време и коментарите. @Тони. Благодаря ти за пожеланието, певеицата е наистина талантлива и много музикална , но е на 19 и разбира се има много да учи. Но врътката в случая е, че в същност бандата е нейна и поради това думата е изцяло нейна и на (продуцента) . Същата спечели кастинга на PRO7 в Германия,продаде около 350 000 ЦДта миналата (2008) и достигна 3то място в ТОП 10 на Германия, така че си заслужава нейния ден на слава . Свирил съм и с по добри (но пък и доста по опитни и възрастни певци), но пък с нея направихме около 50 сериозни концерта наистина , получих спонсорство от Гибсън и Енгл и разни други благини, убедих се че да се работи с голям лейбъл (Uniwersal) си е робия а и наистина тинейджърите бяха сериозно влюбени в нея за известно време и музиката беше доста готина за разлика от много други поп хави които съм свирил Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 4, 2009 Share Отговорено Януари 4, 2009 ^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Януари 5, 2009 Share Отговорено Януари 5, 2009 Коментара е излишен ! Кольо,благородно ти завиждам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Януари 5, 2009 Share Отговорено Януари 5, 2009 Много яка банда , браво ! Все се чудя какво ни пречи на нас българите да правим такива групи ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts