Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 31
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

^Човече, това не е темата фукня. Тук се пита във форума като цяло, кои марки най - често се спрягат.

Според мен Ibanez води, но останах приятно изненадан, като някой каза Cort :).

Отговорено

^ Не виждам какво може да те кара да ис мислиш че ИБАНЕЗ може да са най разпространени сред потребителите на форума. Както и за всяка друга марка де .

Отговорено

А защо темата не се направи на анкета, че да можем да гласуваме всеки каква има и така да се разбере коя е най-разпространената марка ?

Отговорено
Мисля, че Squier, Fender и Jackson (които на практика се произвеждат от една и съща корпорация). Просто имат добра реклама.

:) За Squier и Fender не знам, но Jackson имат някой добри модели от X и MG серийте (говорим за Японско и Щатско производство, индийските са ДА СИ ЕБЕ МАЙКАТА :)) :)

Хахаха, едно време Jackson бяха друго нещо! Аз имам индиийски Jackson и заклевам се все едно си купих японския, дето беше 300 лв. отгоре! Другите два като моя в магазина също съм ги пробвал и верно са в на м..... си п...... Както и всички останали индийски Jacksoni на които съм свирил... Все пак все още не мога да се накефя на колко яка бройка попаднах :)

Отговорено (Редактирано)
И според мен са Скуайър и аз имам един,ама имам и от най-неразпространените Лаг! :-(

Дай да го видиме тоя LAG бре! :D

Eдит: Като казвате че Ибанез са сред първите, кои Ибанези имате придвид. GIO(евтините шитни в клас Squier) , Средния клас или Prestige/J.Custom/? Щото така има разлика, а аз GIO не ги броя към марката :D.

Редактирано от cRyStaL_gUiTaR
Отговорено
И според мен са Скуайър и аз имам един,ама имам и от най-неразпространените Лаг! :greenangel:

Дай да го видиме тоя LAG бре! :P

ей го на родопско одеало че му е студено :)

Lag1.jpg

Отговорено
Ох леле... искам да пипна! Много се кефа на разположението на потовете и суича! Китарата кърти!

Арч е от двете страни нали?

Ако под "арч" се има предвид "arched top" - не, не е arched отникъде.

Отговорено

Аха! Мерси , но не се карай , моля те. Има много LAG с "arched top" . Питах от тях ли е , защото не се вижда на снимката. (седи малко като арч топ ама щом казваш)