programista Публикувано Декември 20, 2008 Публикувано Декември 20, 2008 Здравейте, наточил съм се за таз китара. http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbr...ng_egitarre.htm 7 струнна с floyd rose - 155 euro !!! но отзивите в нета са от вида " за парите си струва " и " мани го тоа боклук - събери си кинти за RG7321'' та въпроса ми е има ли някой в София такава китара и дали може да се видим да я видя на живо. поздрави Миро ------ тук се продаваше една, разбрахме се с човека да отида да я видя и взема , но точно в този ден излезнаха непредвидени разходи . ето я и обявата: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=36523 Цитирай
programista Отговорено Декември 20, 2008 Автор Отговорено Декември 20, 2008 пропуснах да пиша за почерпката Цитирай
serengeti Отговорено Декември 20, 2008 Отговорено Декември 20, 2008 Колега скоро я гледах в Фукнята тази китара сменила е двама трима собственика.Мнението ми за нея като горд притежател почти 1 година-грифа е доста удобен прилича на Wizard но е съвсем малко по дебел,не съм забелязал да е фалшива но не съм проверявал с тунер.Тялото е от дърво,сигурно не е цяло парче.Почти сигурно е че като я купиш трябва да се сетне,защото позициите дерат ръката.Адаптрите са за смяна категорично и ключа петстепенния-абе направо цялата електроника и трябва да се пресвърже защото е направено по идиотски начин.Тремолото почна да се разстройва на първия месец а щракаше при движение нагоре надолу през цялото време.Ключовете са добри.Сега ако съм на твое място няма да я купя-Цената е 150 евро и с доставката и превода ша стане 200,като я поремонтираш ще стане към 300 евра и пак няма да е както трябва.Аре успех и дано да съм бил полезен..... Цитирай
Valserp Отговорено Декември 20, 2008 Отговорено Декември 20, 2008 Подарихме такава на другия китарист в бандата. Минаха почти 3 месеца, а проблеми с тремолото няма(а той прекалява). Адаптерите са керамични, не особено силни откъм аутпут, но поне и шум нямат много. Позициите си бяха поставени идеално. Сетъпа и беше ужасен. След това поръчах една такава за още един приятел - неговата дойде и с идеален сетъп. Явно е на късмет работата... За 320лв. завърташ колелото и стискаш палци Цитирай
programista Отговорено Декември 20, 2008 Автор Отговорено Декември 20, 2008 Благодаря на serengeti за подробното описание. Искам да отбележа, че не съм много убеден в това, че ми трябва китара със седем струни. Много е вероятно ако ми хареса седмата струна (, а китарата не ) да сменя китарата с някакъв 7стр Ibanez. Ако пък не ми е удобна лесно може да бъде продадена с минимална загуба . Имам един 5 струнен бас, но с 4 струнния ми е по-кеф. Така че може и да не влезе в употреба седмата струна и китарата да си намери друг собственик дето да и се радва повече. Поне коментара на "Valserp" звучи обнадеждаващо. Бих искал все пак да видя такава китара на живо и да преценя дали е по-зле отколкото мога да понеса. Много ще се радвам ако някой от София се отзове. Поздрави Миро Цитирай
serengeti Отговорено Декември 20, 2008 Отговорено Декември 20, 2008 Моето тремоло беше от жълта сплав????????не от стомана.Явно от квото има от това се прави. Цитирай
programista Отговорено Декември 20, 2008 Автор Отговорено Декември 20, 2008 (Редактирано) ^^ това дето каза , че тремолото започнало щрака ми припомни за една китара Venson (корейска примерно), която имах през '93-'95. и тя така започна да щрака. Стъдовете и тремолото бяха също от някаква жълто-червеникава сплав и се изрониха е$@#$%&^%..... ега ти скърцането .. втриса ме само като си спомня. Редактирано Декември 20, 2008 от programista Цитирай
programista Отговорено Декември 21, 2008 Автор Отговорено Декември 21, 2008 Кoй kупи китарата на serengeti ? Може ли да я видя за 2 минутки плс. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 (Редактирано) Пичове, ПОВЕЧЕТО тремола са от жълта сплав . Аз имам тремоло от стомана от 80-те, което не е мръднало, но звучи като.....стоманено. Може би тия месингоподобни сплави имат общо с тона на китарата. Преди време бях снимал Original Floyd Rose - пак беше от някаква такава, макар и по-твърда сплав. Редактирано Декември 21, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
programista Отговорено Декември 23, 2008 Автор Отговорено Декември 23, 2008 еееееее никой ли няма такава китара в София ? Цитирай
programista Отговорено Декември 25, 2008 Автор Отговорено Декември 25, 2008 явно ще я поръчам и ще стискам палци. Цитирай
Recommended Posts