niki123bg Публикувано Декември 9, 2008 Публикувано Декември 9, 2008 Да разведрим сериозната атмосфера в този форум Фото разказ от тази вечер с ексклузивното участие на дъщеря ми Александра (на годинка и пет месеца): "Виж мамо - мога да ги удрям с две ръце" "Тоя барабан го скъсах от блъскане" "Като не мога да стигна педала за касата, ще ритам чукчето на педала" "Толкова бързо го ритам, че не успява да се върне - явно ще свиря тежка музика с много тропане по касата" "Хммм, взеха ми биберона, но пък ми дадоха тези интересни пръчки" "Дали имам правилен захват на палките?" "Яяя, то много готино - ще ги скъсам от блъскане тези барабани" пс. Извинявам се за кофти качеството на снимките, но горкото ми архаично фотоапаратче с голяма мъка снима при толкова слабо осветление и без светкавица, а и събитието се случи твърде неочаквано - майка и я сложи на столчето и тя се развихри - нямах време да сменям обективи, да правя настройки и т.н. Цитирай
Jorkata Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 Ехееееееееее:) Браво човек Много мило разказче:) Питам се какво ли ще стане ако малката звездичка седне зад едни гоолееееми акустииични шарени барабани:) Да ви е жива и здравичка!!!!:) Поздрави:) Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 TONY ROYSTER в женски вид УСПЕХ Цитирай
pantommind Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 Ей го и моя щурчо на 4 години и половина,млати по стария ми синджир-винтидж Тактон. Сега нещо се заглежда по една китара,ама ще го бия през пръстите и ще паля печката с нея май... ФОТО: Итседжамов Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 Само на годинка и вече засенчва баща си... Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 11, 2008 Автор Отговорено Декември 11, 2008 ^ Определено pantommind - недей така бе човек, китаристите се разхождат на по-предна линия по сцената - повече ще го виждат момите Моята проявява огромен интерес към синтезатора (оставих и една 49 клавишна Ямаха да си играе, ама предпочита да си играе с тежката хамър клавиатура на Корг-а). Освен това проявява интерес и към китарите - баса постоянно се опитва да го събори, а на соло китарата много я кефи да ръчка тремолото Барабаните до скоро не я вълнуваха - беше се наплашила като беше съвсем бебенце от столчето - нали е трикрако и веднъж майка и я сложи да стъпи на него за малко и столчето тръгна да пада под нея, та от тогава го избягва по всякакви поводи, но този път се престраши да седне и бая се позабавлява - то от снимките не се вижда, ама бая тупаник изядоха барабаните като хвана палките Цитирай
boreto Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 Забавна тема за татковци с (под)палки Ето и мойта Марийка на година и три месеца посяга към имането http://www.snimka.bg/album.php?album_id=30...amp;pid=9343158 Цитирай
yamaha Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 /Ако постът ми се явява малко като офтопик, нямам нищо против модовете да го делнат / Макар, че не са "наши дяца", направиха ми силно впечатление и затова все пак реших да го споделя и с вас... Цитирай
boreto Отговорено Юли 7, 2009 Отговорено Юли 7, 2009 Тя се само на година и 11 месеца и вече официално е рекламно лице на Мапекс Подготвя турне с група Биберон и най-вероятно това лято ще забият на най-яките детски площадки в страната Цитирай
GroOveR Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 Група Биберон.... Разби ги просто,малкия е страшен Цитирай
boreto Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Абе то е момиче, ама често става объркване щото и отива синьо. Плюс това налага барабаните доста юнашки Цитирай
scallop Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 Ха-ха , колко е сладка Айде като направи 2 годинки и купувайте барабани Да Ви е жива и здрава , да радва Мама и Татко Цитирай
Recommended Posts