Jump to content
Българският форум за музиканти

Jorkata

Members
  • Мнения

    122
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Jorkata

  1. Човече.....ако си от София мога да те насоча за магазин примерно за тва не е лошо да си кажеш:) А офертата за която говориш нещо има сбъркано според мен Виждал ли си ги? снимки поне? моя съвет е да не бързаш, ама никак даже!!! И 1500 никак не са много, така че после ще ги продадеш ама у шестък дето се казва......за тези кинти ще си вземеш нови, прилични барабани от магазин!!! Не бързай- мн се дразня някой " разбирач " като се опитва да пре...бе някого Българите за тва сме си се на червено, щото винаги сме " успяли " да минем някого.....
  2. Хапването е второто най-хубаво нещо А първото е да треснеш една студена биричка! Според мен се свалят килца, заради множеството извършени движения при побоя над кожите
  3. Много лесно бих могъл да разплача доста хора. Ако седна зад сета към 2-3 през ноща
  4. Ехееееееееее:) Браво човек Много мило разказче:) Питам се какво ли ще стане ако малката звездичка седне зад едни гоолееееми акустииични шарени барабани:) Да ви е жива и здравичка!!!!:) Поздрави:)
  5. А дали ще седнеш някога зад сет наистина? Сорка, че си си помечтал, ама какво да се правиШ?
  6. Здрастиабенемалошотвадетсисезарибилпометълаамаземипоразглеаймалковутубпримернода виишкойбабрабандисссвирисединбарбранинемаасепуашиш-вубште не дигат шум и саевтинимноо!!поздраи!!!! Така написан отговор, харесва ли ти???
  7. Jorkata

    Rock Bar Fans - София

    Клубът е един от най-хубавите, спор няма Само че има един огромен недостатък, който поне според мен е лесно преодолим. Тоалетните там почти ги няма вече, а извинявайте ама се съгласете моля, че е нелепо в рок бар с изпълнители и сцена да няма къде да пуснеш една вода......Никого не искам да засягам или обиждам, но е редно да не е така. Поздрави!!!!
  8. Как да нема желаещи ентусиасти???? Аз веднага ше дойда на подобни мероприятия. Освен това и бирите ще подгоня и 100% ще ги хвана, а за барабаните пък да не говорим Мотор немам щото ме е шубе като не съм на 4 гуми....обаче имам кола :) Така че има още един за следващия път!!!
  9. Последните два идиота къртят мивки!!!!!!!!
  10. И как изведнъж се появиха 4 бр. цепки?
  11. Възможно е даже да не се налага да ги поръчваш от фирмен магазин. Занеси един здрав обтегач при някой човек който изработва неща от метал (стругар например) и той най-малкото ще те насочи къде да намериш хора способни да го направят или той самият ще ти го изработи И едва ли ще е по-скъпо от това да поръчваш Аз имам Ямаха и след време вероятно ще ми се наложи да си правя такива...слаби са наистина....не са като на НЕОНГОДА на НЕГОВАТА ТАМА
  12. Не става въпрос за барабанчето и чинелите....и малко стойкиОстаналото е малко в тежест иначе..
  13. Значи....познавам един пич, който докато свиреше се насра....НО!...не предаде бандата!!!! Та въпросът ми е: случвало ли се е на някого от вас да му се доходи до тоалетна, докато свири и как се справихте със ситуацията??? Полезно е да се знае си мисля.... Поздрави !!!!
  14. А така! Грешката си беше в мен Сори за което ;) Та....ей това си взех от митницата днес ;)
  15. Човек, напиши в гугъл ей това- Thomann.de ...
  16. Ето едно снимче и на моите барабанки:bravo: Скоро надявам се ще има и още :)
  17. 250 евро е Работим по въпроса, пък да видим какво ще се получи:)
  18. На мен също ми казаха за октомври.....такива са условията....не ги виня по никакъв начин, обърнаха ми достатъчно внимание и са пичове момчетата в дръм центъра Ама БГ-шит, много задръстена държава сме си и затова е така Поздрави!!!:)
  19. Мапекс е да Но липсва в ценовите листи...и май не се предлага в БГ... някой беше писал нещо за това барабанче тук отдавна...но не намерих нищо И затова пуснах тема отново....
  20. Порових се из форума и не намерих почти нищо....ако някой ползва или знае нещо повече за това- ще съм благодарен да сподели впечатления а също така изобщо продава ли се в БГ? За 6,5 х 14' Steel иде реч конкретно;)
  21. Ееееееееееееееее...............насрахте се........човек, попитай чичо гугъл......той не говори такива страшни нещаУспех
  22. Не на старо.....нов е толковаскъп е да....
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.