Black Bird Публикувано Декември 2, 2008 Публикувано Декември 2, 2008 Ето как звучи Парк 15 Вата комбо + Микрофон за 2 лева от битака с китара Ибанез РГ450 Семпъл http://www.nalbantov.com/TH1/Park15W+Mic_za_2_Leva.mp3 Цитирай
synchu Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Добре свириш наборе Ампа звучи като добре записан Парк с микрофон за два кинта от битака Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 (Редактирано) На мен ми хареса, чувал съм много по лош звук, с страшно много по скъп гиър. Май е от свирача обаче , защто навремето имах такъв Парк и едвам го изтрайвах. Ампа не ечак толкова лош, но говорителя е пълен т...к Редактирано Декември 3, 2008 от kolio_k Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 3, 2008 Автор Отговорено Декември 3, 2008 Да, така е! Има ли 8 инчови добри китарни говорители? Може да го сменя... Ааа и ако някой има микрофони за изхвърляне от старият Сатурн ,Унитра или друг магнитофон...събирам ги!!! Цитирай
Delyan Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Много си е добре даже, звучи "живо", особено като се има предвид че е практис амп. Celestion имат един модел 8 инчов говорител Super 8, но не съм имал възможност да го пробвам. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 3, 2008 Автор Отговорено Декември 3, 2008 Супер, благодаря ти! Сега го намерих в Ибей и писах на продавача за шипинга. Иначе е 44$ и ще си купя!!! Цитирай
synchu Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Jensen имат също нелоши говорители в този размер. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 3, 2008 Автор Отговорено Декември 3, 2008 Гледах и за тях. Има само един Иенсен от 65 година... Цитирай
DREAMMIND Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Супер е семпъла,като се замисля има студиа в България дето не могат да докарат толкоз приличен саунд и то с безбожно скъпа апаратура Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 ..... Митак , наистина приятно звучи ... и определено това има връзка и със свирача ... навремето и аз имах същото кубе , даже правих проби и се оказа че ако имаш достатъчно силен сигнал и го включиш във входа за CD и ползваш говорителя без преампа резултата е даже по добър - но това е въпрос на вкус разбира се ..... между другото има ли още такива кубета в продажба - имам предвид и с по голяма мощност от типа 50 вата , щото не съм виждал отдавна тъдява ...... и още едно питане - някой правил ли е сравнение между Park by Marshall и новите серии на Marshall от типа на тази ... щото и тя не е със марков говорител - поне така пише в сайтовете .... живи и здрави .Цеко Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Семплето е супер и то с микрофон за 2 кинта. Представям си с микрофон от 200 лева. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 3, 2008 Автор Отговорено Декември 3, 2008 Представям си с микрофон от 200 лева. Пак същото. Всичко е конспирация Цитирай
Icarus Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 (Редактирано) Кубенцето е яко, преди време имах такова, даже някакви семпли писах и аз. Само дето този тук звучи доста по-добре, задкитарния го дава доста по-гот едит: А това все пак драйва на ампа ли е? Редактирано Декември 3, 2008 от Icarus Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 3, 2008 Автор Отговорено Декември 3, 2008 Да драйва е А мика някак направи саунда доста офаксис и ме кефи как звучи... Адаптерите са Тон Зон и Паф Про леко повече доближени до струните. Търся стари микове за изхвърляне?! Цитирай
Metanoia Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 Ако с такъв микрофон за 2 лв. всичко звучи така... мисля, че трябва да ни кажеш къде точно ги продават, че да си купя няколко... Цитирай
Recommended Posts