polly Публикувано Септември 2, 2005 Публикувано Септември 2, 2005 (Редактирано) отскоро се занимавам с тази програма и ето че изникна следния проблем: искам да изпека един аудиомонтаж от няколко файла, но като пусна write CD в падащото меню device на прозореца е изписано само едно no selection и печенето не тръгва, т.е. програмата не разпознава записвачката :think: досега съм пекъл само с неро, но там проблеми няма Редактирано Септември 2, 2005 от polly Цитирай
Aleksix Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 Привет,имам проблем с плъгините (без значение какви са) като прикача даден фаийл и го запазя в някакъв формат,като му сложа някакъв ефект то той си остава същия какъвто е бил без ефекта.Това се получи преди около половин година и от тогава колкото и пъти да преинсталирам,форматирам и т.н.н. резултата е един и същ.Допреди това не съм имал такъв проблем,просто стана изведнъж и така и не можах да се справя опитваики всякакви варианти и ровене из опциите на програмата(въпреки че след проста инсталация по принцип никога не ми е правила такива мизерии)също така пробвах и с различни версии на'Wavelab',но проблема си остана. ...моля ви даваите идеи как да се справя с това хиляди благодарности Цитирай
Aleksix Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Благодаря ти,така се получава Цитирай
MM_ZZ Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Аз имам същия проблем от както съм инсталирал Wavelab и понеже записвам вокали с (хахаха) mp3 - player понеже има диктофон, а нямам микрофо минах на Audition 1.0 за сега съм доволен ))) Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Препоръчвам Adobe Audition 1.5 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 И аз имах този проблем със WaveLab 5 , но забелязах , че само при WaveLab 4 го няма . А защо се мъчите със Стеинбергския WaveLab ? С нищо не е по-добр от Cool Edit Pro 2.1 или сегашния Adobe Audition 1.5 ??? Цитирай
xploda Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Много спешно ми трябва Wavelab 6.Свалих сума ти версии и торенти и от фрии сървъри,обаче програмката инат не се стартира и толкова.Има някаква тъпа USB dongle защита и не може да се стартира без това USB.Изтеглих и инсталирах програмата,обаче като рече да се стартира и писка че го няма USB-то.Слагах разни кракове на H2O,някакви емулатори и не ще и не ще.Има някакъв друг крак,състоящ се от 2 dll-a и някакъв license файл.Слагах ги навсякъде- и ж папката на програмата и в system32,но безрезултатно. Ще помоля ако някой знае къде има пълноценна версия на продукта (щото тези дето аз теглих бяха по ~170 МВ) да каже сайта,или ако знае как се използват тези двата dll-a за да се кракне програмата.Ще съм благодарен на всички.Благодаря предварително. Цитирай
SGEORGE Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Работеща програма-купена програма... За съжаление още не е кракнат wavelab 6...така че... Иначе wavelab 5 го има... Ще се бачка с лицензиран софт само... Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Виждам, че си се регистрирал днес - това хубаво, но преди да пишеш тук, първо прочети правилата - тук не се публикуват линкове към пиратски софтуер. Цитирай
TROQNEC Отговорено Април 23, 2008 Отговорено Април 23, 2008 Здравейте приятели. Работата ми е в съвсем друга сфера от вашата но се наех с задачата да помогна на една приятелка да си направи дипломната работа, която е създаване на простичък сайт. Незнайно защо даскалите са и дали тема сайта да е за програмата Wavelab. Инфо за програмата как се работи с нея и куп такива глупости... които на пръв подлед са странни при положение че темата е създаване на уеб на html . Та намерих куп инфо за тая програма изтеглих от разработчиците и цял пдф но всичко е на английски език а от университета и отказали да бъде на различен език от български. Става прекалено грубо да отсея от 240 страници 50-ина и да ги превеждам. Та въпроса ми е дали някой от вас има на български някакви инфота и хау-тута за тая програма. Благодаря ви предварително Цитирай
SGEORGE Отговорено Април 23, 2008 Отговорено Април 23, 2008 Извинявай...това от кой университет са го измислили? По въпроса...за тези програми много трудно ще намериш нещо на български...ако някой колега има ще е готино да помогне.Ако е много спешно и не намериш друг начин-звънкай ще се опитам да помогна по някакъв начин (смисъл да отделя 1 ден в превод...ама само ако не намериш друг вариант) Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 23, 2008 Отговорено Април 23, 2008 (Редактирано) ...аз имам само на Албански и Молдовски ...веднага почвам с превода на БГ ... "Record" не означава "рекорд" - а "запис" "Audio" на БГ е "Аудио" "Start"= старт,начало Stop = стоп,спри Play = свири,пусни ... Редактирано Април 23, 2008 от BlackCorsair Цитирай
Recommended Posts