drumvarna Отговорено Март 31, 2009 Share Отговорено Март 31, 2009 Срещу 750-800$ всеки ще си го поръча Demon Drive-a на Пърл!! Педалите им не стават общо взето , евтини -скъпи все тая , иначе като изключим странните за мен гуми вместо кечета за чинелите и топките пак по въпросните стойки имат приличен хардуеър! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iffo1024 Отговорено Април 1, 2009 Share Отговорено Април 1, 2009 Мисля че трудно може да става въпрос за сравнение на педали по $200 и такива за $800 Иначе аз харесвам гумените топчета, вместо филц, за някои от чинелите - с тях състейна е осезаемо по-дълъг. Недостатъка им е, че след удар чинела доста се люлее Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simon Отговорено Април 1, 2009 Share Отговорено Април 1, 2009 Колега аз мисля, че е точно обратното, аз съм ги махнал гумените накрайници, само от горната страна, понеже чинелите са по стегнати с тях. А обичам особено крашовете да са много свободни и затова на тяхно място съм сложил филцови накрайници. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darmonko Отговорено Април 1, 2009 Share Отговорено Април 1, 2009 Здравейте, искам да попитам дали някой се е сблъсквал с ето това чудо: http://www.thomann.de/be/mapex_13x06_speci...ition_snare.htm MAPEX 13X06 SPECIAL EDITION SNARE DRUM Стори ми се адски на сметка и въпреки че не съм голям фен на марката мисля да се възползвам от промоцията и да го взема за второ барабанче. Още повече че комбинацията 13х06 + birch shell ме кефи като вариант. Единственото лошо е че се продава в интернет и няма как да го чуя преди да го купя... и така - имате ли някакъв поглед върху това барабанче, ако някой притежава такова ще съм много благодарен да даде някакви отзиви откъм звук и качество Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iffo1024 Отговорено Април 2, 2009 Share Отговорено Април 2, 2009 Simon, Всъщност отгоре ползвам филц, а отдолу гумено 'топче' - така чинела има много по-малък допир с подложката и съответно се движи много по-свободно. Щом обичаш свободни крашове, задължително пробвай така - отдолу топче, отгоре мек филц, без да затягаш много. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simon Отговорено Април 2, 2009 Share Отговорено Април 2, 2009 Ами аз това имах предвид, като писах по-горе, точно така са в момента Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LizZz Отговорено Май 18, 2009 Share Отговорено Май 18, 2009 Някой да има наблюдения върху Q серия? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Май 20, 2009 Автор Share Отговорено Май 20, 2009 Приличен и логичен първи избор. Добро решение за начинаещи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nevermore Отговорено Май 20, 2009 Share Отговорено Май 20, 2009 Здравейте. Вече и аз съм във фен клуба на MAPEX. Един приятел ме помоли за съдействие и следващия месец той ще бъде горд собственик на следния комлект Meridian maple: MP 5255 PE Midnight Steel Burst Cymbal Stand C 700 Boom stand B 700 Stand Hi-Hat H 700 Snare Stand S 700 Pedal P 700 22 x 18 Bass 12 x 9 Tom 13 x 10 Tom 14 x 5,5 Snare 16 x 16 Floor Tom нямам търпение да го чуя този best acoustic set for 2008/2009 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iffo1024 Отговорено Май 21, 2009 Share Отговорено Май 21, 2009 (Редактирано) LizZz, От половин година имам такъв сет - първи сет ми е и съм съвсем начинаещ. Много съм доволен и от изработката, и от звука, и от цената!! Изобщо не съжалявам че го предпочетох пред разбитите Аматита от обявите (при това на сходна цена). Редактирано Май 21, 2009 от iffo1024 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 21, 2009 Share Отговорено Май 21, 2009 Аз имам VX, което не е коооой знае колко по-добро, и съм МЕГА доволен, защото като чух и пипнах разни други сетове... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LizZz Отговорено Юни 1, 2009 Share Отговорено Юни 1, 2009 В клуба съм с Q серия (без барабанчето). Мале, трепач са като за първи барабани, само да ги настроя като хората... То и в нас няма как да ги чуя като хората, де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
herbari Отговорено Юни 2, 2009 Share Отговорено Юни 2, 2009 Какво ще кажете за карданите на мапекс и поточно този модел? Добър ли е, здрав ли е? Стъпах на него 1-2 пъти удобен беше ама ме е страх да не си дам паите ей така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Monni Отговорено Юни 2, 2009 Share Отговорено Юни 2, 2009 Между другото май са на една цена с Интрудера на Гибралтар някой ако може да даде повече информация - предимства, недостатъци. Благодаря. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simon Отговорено Септември 12, 2009 Share Отговорено Септември 12, 2009 Тази пластмаса на която стои чинела се оказа доста малко издръжлива. Днес след като си видях повечето накрайници видях, че са доста изядени, особено на райда, а съм ги ползвам много малко време. Някакви идеи с какво мога да ги заменя след евентуалното им износване, или по скоро как да забавя процеса на износване. Първото нещо което се сетих да обиколя 2-3 пъти с тиксо, но едва ли ще издържи много време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts