Jump to content
Българският форум за музиканти

Ае някой знае ли дали ще има "music Idol 3"


werdyto

Recommended Posts

Предпочитам да няма. Ако има как да закрият всички л@йна като "Денсинг Старс", "Сървайвър", "Мюзик Айдъл", "Биг Брадър" и т.н. режисирано-манипулативни интригантско-кокошкарски бози - най-добре! Писна ми! :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами само виж как се оср*ха с последния "Идол" Томата и после пак питай за Мюзик Айдъл.

ToMa

Thornley

 

ЕВАЛА!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия продуценти са пълни некадърници явно!

Та...кой още иска да спечели следващият айдъл?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от финалистите от по-предният сезон ми е приятелка и колежка.

Относно записите на техните тогавашни "нови песни" бъдете сигурни, че ...няма нито една българска авторска песен...!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хей-хеей! Я по-кротко! Мюзик айдъл е тъпо шоу, което никой не е принуден да гледа. Съгласна съм, че мюзик айдъл не е справедливо и е общо взето главно корупция и лична изгода за журито и екипа. И знаете ли? Според мен човек може даже да изкара изгода и за себе си от предварителния кастинг. Ако се занимавате професионално с пеене, но сте на някаква такава никаква възраст като 15, 16, 17, 18, и искат маалко популярност, могат да се явят в айдъла колкото да ги покажат в "телевизионния буркан" (телевизора). Това е допълнителна гъзарийка, дето като отиваш някъде, и кажеш "участвах в мюзик айдъл" и им пратиш клипче в youtube или vbox, хората ще се възхитят от теб и ще си с една крачка пред останалите. Ако пееш достатъчно добре не само че ще те по кажат по телевизията, ами и хубави неща ще кажат за теб! Така че аз лично бих отишла, дори и само за предварителния кастинг :) ама това си е лично мое мнение.

П.П. А Сървайвър и биг брадър не е мн точно да се намесват тук, защото там се показва човешката простотия, докато тук опне гледаш хора, които се занимават с изкуство и правят нещо смислено, независимо колко комерсиализирано и корумпирано е то :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един дол дренки са. Гледат да наблегнат на интрижките и други такива.

И какво значи "не те задължава"? По 15 реклами на час дават, а си пуснал ТВ-то, а са те облъчили изродите. Налага се да зяпам ТВ само като вечерям (15-тина минути на ден) и едвам ги трая, това "незадъжаване" ли е?!?!?! Сигурно и плакати по центъра има, не смея да изляза навън вече... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"...като отиваш някъде, и кажеш "участвах в мюзик айдъл" и им пратиш клипче в youtube или vbox, хората ще се възхитят от теб ..."!

 

Възхитен съм от хита "Шест кокошки"...изпълнителя го даваха верно много пъти...СТРАШЕН е!

...

Дано скоро му направят албум!

Редактирано от savov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Не съм певец и нямам никакъв личен интерес към предаването, но се присъединявам към мнението, че в досегашните издания то се доказа като гробница за таланти. Тома за мен и без друго не е върха на сладоледа, но се иска особен продуцентски "талант", за да направиш от това наистина талантливо момиче Невена такъв вял и безхарактерен продукт. Що се отнася до останалите по-бележити участници, до тук като цяло, който е разчитал на това предаване да го изведе нанякъде, по-далеч от бледа халтурка май не е стигнал.

 

От онова "Стар Академи" ли, кво беше, и то страшна простотия, ама барем един човек си намери добра група (Дидо - Д2).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май съм първата с по-позитивно мнение по темата. (не точно по темата,ако трябва да сме точни :))

Да,съгласна съм,че много се залагаше на бразилските сериали и на много неща,които се отдалечаваха от представата ми/ни за музикално шоу,НО..

1-во: Замислете се,колко малко поле за изява имат талантите на милата ни родина - да не кажа никакво..Та в това отношение,Music Idol си е доста добра реклама (3-4 месеца си нон-стоп в очите на хората..).Смятам,че ако имаш наистина талант,изглеждаш добре,упорит си и обичаш,това,което правиш - нищо не губиш от участието си в едно такова предаване.Просто и двете страни остават доволни- какво по-хубаво?Продуцентите и екипът печелят добри пари от кандидатите за слава,а те(кандидатите) печелят славата.. ;) (предполага се,че заради това са там..)

2-ро: Иван и Андрей..са големи пичове.Не го успорвайте.А и според мен се справиха добре в ролята си на продуценти.

3-то:За финалистите в шоуто ,наистина екипът се грижеше точно като за световни звезди (Видях с очите си.)

4-то:Въпреки че не харесвам Тома,си мисля,че е много добре,че спечели той.Със сигурност не притежава гласовите данни на Нора,Деница..,но беше лъчезарен,отговорен,много мотивиран..и най-важното - наистина спечели сърцата на много хора!С всеки изминал ден се убеждавам,че за да бъдеш звезда,не е нужно само да пееш чудесно...Даже напротив,пеенето в много случаи остава в 9-та глуха..

Направете сравнение - в първия сезон победителка беше Невена - Талантливо,хубаво момиче,което спечели хората,с естествеността си,топлото си излъчване..но колкото и да е добра,сладка..Невена много клонеше към Поп-Фолка си мисля..

Тома - победител във 2-я сезон..Симпатичен,весел,контактен..със стил :)

 

..Много дълго стана,но просто исках да кажа,че промяната Невена=>Тома,определено ми харесва.. ;)

5-то:Вярно е,че имаше много недоразумения,които минаха напред,но това е част от шоуто - на българина това му се гледа,това му предлагат.

Не успорвайте обаче факта,че в този сезон също имаше големи таланти - Нора,Деница,Пламена,Ясен,Шанел,Елена...Приятни за слушане и гледане хора :crying:

 

 

И да обобщя..Да,има смисъл да се участва в този формат,според мен. :)Изпробваш себе си,ако не друго... ;) Пък и ако си трудолюбив,упорит,умен..няма да се получи ефекта с манипулацията.. ;)

Това е от мен.

 

Ще се радвам да има трето издание на шоуто,все още има млади таланти,които чакат да бъдат открити.

Нещата вървят на добре,само трябва да сме малко по-позитивни... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не Оспорвам нищо, но искам да вмъкна няколко досадни забележки по точките Ви:

  1. За това си права и според мен е почти единственото добро нещо в шоуто. Другото е, че се учиш на много неща, защото не като в къщи или на репетиция и т.н.
  2. Опосумите са мега-ужасни. Лигавят се като за световно.
  3. Не съм сигурен, че да ги третират като "световни звезди" е най-доброто нещо. Така или иначе звездоманията в БГ е доста разпространена болест.
  4. Тома на няколко пъти след като свърши МА2 се представи доста кофти (да не кажа селски) и това не е само мнение, а и не само когато съм го гледал. За съжаление е имало и други такива изцепки. Сравнения с другите не бих правил - всички са си готини и индивидуални, което е супер!
  5. Нямам какво да кажа, но да запълним бройката... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Аз не Оспорвам нищо..:"

Извинявам се за грешката - невнимание.

 

 

Е,вече е ясно,че ще има трети сезон и продуцентите ще са същите.. :thumbup: Надявам се,третото издание да бъде най-доброто..и желая успех на всички,които имат намерение да е явят на кастингите. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.