sasog Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 ^ EMG HZ са пасивни адаптери . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 EMG HZ са пасивни. Да вметна само. Джаксъна е вярно, че е гадничък, GRG серията на Айбънез също. За мен тия китари абсолютно не си заслужават 400-те евро! Шектъра не знам и аз, който е пробвал да каже. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abductor Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 Ами то ГРГ-то е 260 евро, не 400, и както съм казвал и друг път - и толкова са му много (според мене). За Джаксъна - на мене лично ми харесва и ми е удобен, стига да не се налага да свиря седнал , иначе грифът му не е зле (за мен), а и звукът му ме кефи. За Кортовете като тоя съм чувал добри неща, както и за Шектъра, но никога не съм пипал такива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ex74 Отговорено Декември 29, 2008 Автор Share Отговорено Декември 29, 2008 тъкмо си мислех, че мога да мина на тънко с ibanez-а... да, за EMGHz - знам, че са пасивни, но това проблем ли е? в смисъл при активните до колкото знам има захранване и нивото на шума намалява драстично, при пасивните как е? май няма да е поръчка по интернет... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 Тези Джаксъни на мен лично са ми доста удобни(като изключим, че трябва да се мести едната "закачалка" за колана, ако не искаш грифа ти постоянно да сочи към земята). Причината да са толкова скъпи е, че грифовете на Джаксън са с Compound Radius и тяхната изработка излиза по-скъпо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abductor Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 Ако искаш Ibanez бих ти препоръчал RG370DX или RG350DX, много по-добри са от тия GIO-та. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Додо Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Ами съжелявам, че съм ви подвел за адаптерите, но в сайта на корт пише, че са активни за цялата серия(или нещо такова беше). Няма значение де. Ако са пасивни, още по - добре(не се кефя много на активните). Моя Cort(M600) е с пасивни EMG-та и наистина вади много готин звук, ама нали си е мое, няма как да не го хваля, така че ясна преценка не мога да дам. Успех. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts