Toni96 Публикувано Ноември 5, 2008 Публикувано Ноември 5, 2008 Здравейте! Аз съм нов във форума и свиря на китара от 2 години. Таа исках да ви попитам нещо: Търрся си китара Les Paul до 1000лв. При възможност да е Epiphone но може и друга. Чудя се дали да си я взема на старо или да си я купя от София. Та ако може да ми предложите някакви оферти,да ме посъветвате нещо или пък да ми кажете откъде мога да си купя китара в София (име на магазин,кординати...) Благодаря ви за отделеното време!!! Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Ето Виж тук Greco- само хубави неща съм чувал за тях, а при Епифон и за лоши бройки се споменава. Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 ...или някой Винтидж. xxxx ги дистрибутират. И си струват всеки лев. Цитирай
interman Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Абе тия Греко не ги знам, ама гледам, че ключовете са пластмасови. Аз ще си взема Епифон от Томан ще го поръчам и ще излезе към 800лв Цитирай
ritchie_blackmore Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 ...или някой Винтидж. xxxx ги дистрибутират.И си струват всеки лев. Два гласа за тях Цитирай
jocker Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 И там ключовете са пластмасови ... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Имаш много възможности. Epiphone, Richwood от Капъша(чака се), Vintage от RF, Може да огледаш Cort, Blade, Stagg дори... Просто обиколи, чуй и си харесай - както винаги, това е най-доброто, което можеш да направиш. Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Абе тия Греко не ги знам, ама гледам, че ключовете са пластмасови. Аз ще си взема Епифон от Томан ще го поръчам и ще излезе към 800лв Значи и някои Гибсъни(май болшинството стари) не са за предпочитане спрямо Епифон, 'щото ключовете им са пластмасови... Мани таз' история либовна Цитирай
temerut Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Един сет ключове срува 40-45 лв има ги почти във всеки музикален магазин това да е ..... Важното е да е от хубаво дърво и давади добър тон а това се сменя за 5 мин точно чао и успех Цитирай
Arteglam Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 И моя ЛесПол е с пластмасови ключове Какъв е проблема с това обяснете ,че аз не намирам такъв. Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Ами трябва да са от слонова кост с позлатен или в най-лошия случай посребрен обков. Също е добре ако имат диамантено покритие 24 карата, че каквито железни пръсти имаме от упражнения всички, ха сме ги пипнали, ха са станали на прах А сега сериозно - вярно е, че не траят много на издевателства, но лесно и евтино могат да се сменят с наистина добри. Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 ...пластмасовите ключове на лес пол моделите са ми едни от най-противните с тоя зелен цвят като на мухъл ...това е първото нещо което бих сменил по такава китара...може и да са добри ключове, но на мен никак не ми изглеждат добре... Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Клювете при Гибсън са въпрос на традиция и на мен лично винаги са ми допадали, но наистина не са особенно добри, съдейки от такива на бивши мои Гибита, имат тенденцията да се разхлабват и да не държат строй, в резултат на което, лично аз предпочитам вариантите с метални и се придържам към тях напоследък Цитирай
TONY Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Ако дерта е до ключовете, от опит с Гиби, мога да твърдя, че ако се сменят с ключове "Бостън", няма да имате никакъв проблем, даже доволни ще останете.(и от качеството и от цената им) Естествено, ако искате запазете оригиналните, защото ако някой ден решите да продавате, евентуалният купувач може пак да си пада 100% натуралист. Цитирай
Stone Free Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 ебаси..2000 евра да даваш за китара и да трябва да и сменяш ключовете...ше се застрелям ако ми се случи... Само Hagstrom, пичове! Цитирай
Recommended Posts