Jump to content
Българският форум за музиканти

Karl Logan


Harvester Of Sorrow

Recommended Posts

Димон и останалите - да чуем вашите смислени, плийз.

(Кольо - може да критикува :thumbs_up: )

 

SomeoneElse - ще допълня твоят ред на мисли,

цялото това нещо е БИЗНЕСЪТ НА МЕНАУОР

И ТОЙ ВЪРВИ ПЕРФЕКТНО.

За мен ДеМайо е най-добрият бенд лидер на метъл банда,

което включва и бизнесмен.

И всичко е подчинено на това коръбът да цепи води и глави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно е Manowar да вземат повече, заради авторски права върху минали хитове и тн, макар че наистина нямам представа , как стоят нещата. Но един нов музикант, присъединяващ се към групата сега, няма да види нищо от тази работа.

 

А за настоящото положение на нещата, човек може лесно да се ориентира по тур плановете в сайтовете и МайСпейсите :thumbs_up: на музикантите. М. имат 3 и то минали дати, а всички новини в сайта им засягат някакво ДВД заснето на някакъв фестивал в Германия лятото, колкото до С.В., той е най редовно на турове, с различни проекти, един от важните ендорсъри на Ибанец и тн. Разбира се, не съм им счетоводител, всичко , което казвам се гради на предположения, но доколкото мога да съдя от личен опит ( от май се присъединих към групата на известна в Германия поп певица) ,в днешно време, групите печелят значително по малко от преди от продажба на ЦДта от преди и разчитат най вече на концертна дейност, мърчъндайз, реклами и тн, а за това е важно да си на сцената, колкото се може повече.

 

п.п. Нямам намерение да критикувам никого, аз самият съм бил голям фен на М. и освен това съм на мнение, че група успяла да навремето да пробие желязната завеса и пл'с това още да се говори за нея 20 години по късно, си заслужава уважението отвсякъде, а харесването или нехаресването и си е въпрос на вкус

Редактирано от kolio_k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не забравяйте, че повечето турнета се правят, за да промотират новите албуми на дадена група. На Manowar последните 2 са доста специфични като звучене и трудно може да се направи широкообхватно турне със синфонични оркестри и т.н. А иначе Карл според мен е доста добър, но като звучене е подчинен на общото Manowar звучене. Пърпъл като взеха Стийв Морз, той беше с репутация на истински виртуоз, но в крайна сметка и той беше подчинен на тяхното "ново" звучене и според мен поне звучеше (не ги следя въобще напоследък) доста семпло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак пък гроен...верно прическата му е малко неадекватна, ама на Меноуор всичко им е (у)простено. Ся набирачка бил, бързо свирел, чувсто нямал. Ибах ва у чувствителните метали, като искате да се разчувствате, слушайте Стив Вай, пък го оставете Логан да се набира и мастурбира по грифа.(masturbatingguitarist.gif)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.