rdg_design Отговорено Юли 14, 2009 Автор Отговорено Юли 14, 2009 За електрониката си прав,ама не върви на всичко БГ да слагам друга.Звукът не е чак толкова непоносим.Относно главата не съ качил този изглед,където се вижда,че е с добри пропорции за това тяло. С уважение RDG ПП Всъщност като видях снимката,найстина изглежда голяма,а в действителност е различно.Такива са ми уменията по фотография. Цитирай
Belgarad Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 Красиви са спор няма, но дали са удобни за свирене ? Браво, но на истина ми се срува ужасна идеята за бг. хардуер (може би твърде дълго свирих с такъв). Успех с бъдещите начинания и дано се появят повече металски китари, че се изприщвам като ги видя тези с "дървения" цвят имам предвид лакираните с цел колко е яко дървото (ми не е яко). Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 Ламарината под тремолото изглежда като изрязана от покрива на някой навес. Едно време са се правили страшни китари в държавите от Варшавския договор. Цитирай
JOKICH Отговорено Август 16, 2009 Отговорено Август 16, 2009 Адаптърите иди-дойди,но задното магаре е наистина не за тук...от него идва кофти визията за тялото,а главата си е пушка Цитирай
rdg_design Отговорено Август 17, 2009 Автор Отговорено Август 17, 2009 Айде споко,задното магаре е автентичен орфейски ориджинал.Даже в музеят на китари meatexz.com,май нямат такова Поздрави RDG Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 За съжаление въпросният ориджинал май от самото си проектиране е мислен за музея... Цитирай
metaliza Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Лично на мен, формата на това тяло е подходящо за бас...някой дълъг гриф би стоял чудничко Цитирай
rdg_design Отговорено Ноември 23, 2009 Автор Отговорено Ноември 23, 2009 Най-после намерих време и за един кремонски бас от 1984-85г.Тогавашната му цена,има щампа отзад на главата на грифа,е била 245лв.По заложните къщи се продават от 60 до 120лв.Преобразихме го така: Поздрави RDG Цитирай
rdg_design Отговорено Ноември 24, 2009 Автор Отговорено Ноември 24, 2009 http://www.myspace.com/rdgdesign Семпъл 1 е от тази китара Семпъл 2 е от тази Поздрави RDG Цитирай
Abbath Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 Отрази процеса с прераждането на баса докрай когато стане плийз Цитирай
Drage Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 Ех, от колко време ги чакаме тия семпли! Продължавайте все така. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 Имам силен интерес към по-чисти семпли с повече дълги тонове, така че да личат ясно характеристики на китарата като плътност на тона, състейн и т.н. Цитирай
rdg_design Отговорено Ноември 24, 2009 Автор Отговорено Ноември 24, 2009 По принцип всичко е завършено,само време малко не ми достига.Проекта вървеше успоредно и с едно тяло на IBANEZ,а това от проекта блъска на ESP LTD. Продължаваме: Поздрави RDG Цитирай
Drage Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 Басът е станал добре, ама нещо главата не ме кефи. Цитирай
Recommended Posts